Wrath of Man

Helgens Filmfest: Från Hämnd till Hjärta

Denna helg bjuder TV-tablån på en spännande mix av filmupplevelser. Från den adrenalinfyllda ’Wrath of Man’ och den intensiva jakten i ’Taken 3’, till den hjärtvärmande fortsättningen i ’Mitt stora feta grekiska bröllop 2’ och det psykologiska dramat i ’Inside Man’. Missa inte chansen att dyka in i en värld av spänning, skratt och intriger.

Mer om kvällens filmer

Wrath of Man

Wrath of ManEn nyanställd säkerhetsvakt för värdetransporter överraskar sina medarbetare under ett rån när han visar upp oanade talanger för att avvärja det. Detta får dem att undra vem han är och var han kommer ifrån. Snart blir hans motiv och bakgrund känd när han tar till drastiska åtgärder för att få sin hämnd.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:50. Läs mer om Wrath of Man

Taken 3

Taken 3Bryan Mills liv slås i spillror när han blir oskyldigt misstänkt för mord. Situationen blir inte bättre av att han lyckas fly från brottsplatsen och får polisen, FBI och CIA efter sig. Nu måste Bryan själv sätta dit mördarna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Taken 3

Mitt stora feta grekiska bröllop 2

Mitt stora feta grekiska bröllop 2Toulas och Ians förhållande har tappat gnistan, och Toula ryker ofta ihop med tonårsdottern Paris. Paris vägrar att rätta sig efter vad andra tycker är passande för en grekisk ficka. Medan Paris kämpar med hela släktens förväntningar avslöjas en familjehemlighet som kommer att samla tre generationer till ett ännu större, fetare och mer grekiskt bröllop.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 17:50. Läs mer om Mitt stora feta grekiska bröllop 2

Inside Man

Inside ManPolisen Keith Frazier utses att förhandla med en bankrånare under ett gisslandrama – men problem uppstår när privatutredaren Madeline White lägger sig i.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Inside Man

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *