Revolver

Helgens Filmfest på TV: Från Hjärtskärande Drama till Kuppens Mästerverk

Denna helg bjuder TV:n på en oemotståndlig blandning av spänning, drama och hjärtevärmande berättelser. Från Guy Ritchies actionpackade ’Revolver’, till det intensiva dramat i ’The Card Counter’, den sanna historien bakom ’King of Thieves’, och den charmiga ’Pumpkin Everything’ – det finns något för alla filmälskare att se fram emot.

Mer om kvällens filmer

Revolver

RevolverJake Green får sällan spela på kasinon då han är ökänd för att alltid vinna. Jake, Billy och deras andra bror Joe deltar i ett privat spel där även maffioson Dorothy Macha deltar. Innan Jake vet ordet av det är han involverad med maffian.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Revolver

The Card Counter

The Card CounterEfter ett långt fängelsestraff försörjer sig William Tell som professionell pokerspelare. Han har accepterat att han blev syndabock för de brutaliteter han beordrades utföra i armén, samtidigt som de ansvariga cheferna gjorde civil karriär. En dag blir William uppsökt av den aggressive unge Cirk, som visar sig vara en del av det förflutna han försöker förtränga.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Card Counter

King of Thieves

King of ThievesBaserat på en sann historia om ett gäng pensionerade brottslingar som bestämmer sig för komma tillbaka för en stor stöt i Londons juveldistrikt. Vad som börjar som en framgång förvandlas snabbt till en mardröm då girighet sätter käppar i hjulet.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:25. Läs mer om King of Thieves

Pumpkin Everything

Pumpkin EverythingSpirande författaren Amy återvänder till hemstaden för att ta hand om sin envisa morfar och hans affär med pumpa-tema. Väl där möter hon ungdomskärleken igen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Pumpkin Everything

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *