The Dark Knight Rises

Helgens Filmfest: Från Hjältar till Hajskräck

Denna helg bjuder TV:n på en oemotståndlig blandning av filmklassiker och moderna mästerverk. Från Christopher Nolans episka avslutning ’The Dark Knight Rises’, till Spielberg’s tidlösa skräck i ’Hajen’. Vi reser även tillbaka i tiden med den charmiga ’Trubbel i Paradiset’ och avrundar med den hjärtevärmande ’Unga kvinnor’. En filmhelg som lovar något för alla smaker.

Mer om kvällens filmer

The Dark Knight Rises

The Dark Knight RisesMiljardären Bruce Wayne måste återigen dra på sig Batmans mask när Gotham hotas av nya fiender som Catwoman och Bane.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:25. Läs mer om The Dark Knight Rises

Hajen

HajenPolischef Brody allierar sig med en ung havsforskare och den färgstarke hajfiskaren Quint i en jakt på liv och död för att förgöra den tre ton tunga vithaj som sprider skräck och fasa i en liten badort.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Hajen

Trubbel i Paradiset

Trubbel i ParadisetJason och Cynthia vill inte åka själva på parterapi-semester och får med sig sina vänner på resan – vem säger nej till en paradisö? Att terapin visar sig vara obligatorisk för dem alla visar sig bara vara det första av deras problem.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 17:35. Läs mer om Trubbel i Paradiset

Unga kvinnor

Unga kvinnorEn tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor i efterdyningarna av det amerikanska inbördeskriget.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:10. Läs mer om Unga kvinnor