Ready Player One

Helgens Filmfest: Från Virtuella Världar till Hjärtstoppande Action

Denna helg bjuder TV-tablån på en spännande mix av filmer som garanterat håller dig på kanten av soffan. Från Steven Spielbergs visuella fest ’Ready Player One’, till den intensiva actionthrillern ’Olympus Has Fallen’. Missa inte heller det explosiva paret i ’Mr. & Mrs. Smith’ och det gripande dramat ’Hell or High Water’. Förbered popcornen för en helg fylld med spänning, äventyr och oväntade vändningar.

Mer om kvällens filmer

Ready Player One

Ready Player OneÅret är 2045 och världen befinner sig på randen till kollaps. Människor har sökt sig till en virtuell verklighet – OASIS. Någonstans inne i OASIS finns en ledtråd gömd, värd en förmögenhet. Den unga hjälten Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen och kastas in i en svindlande skattjakt genom ett universum fyllt av mysterier och faror.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Ready Player One

Olympus Has Fallen

Olympus Has FallenSäkerhetsagenten Mike Banning avskedas från sin post i Vita huset efter en olycka. Men när en terroristgrupp intar byggnaden är det upp till Mike att använda all sin kunskap om byggnaden för att rädda presidenten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Olympus Has Fallen

Mr. & Mrs. Smith

Mr. & Mrs. SmithEfter fem års äktenskap har det helt vanliga förortsparet John och Jane Smith kört fast i sin slentrianmässiga vardag. Men en dag inser de att båda har en hemlighet för den andre – båda är yrkesmördare och arbetar för konkurrerande organisationer.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:35. Läs mer om Mr. & Mrs. Smith

Hell or High Water

Hell or High WaterTexasbröderna Toby och Tanner har valt att gå skilda vägar, men när banken hotar med utmätning av deras föräldrahem, återförenas de. Genom en våg av bankrån tar de tillbaka det de anser rättmätigt tillhör dem. Rättvisan verkar stå på deras sida ända tills en ovanligt enveten polis, Marcus, beslutar sig för att sätta dit dem tillsammans med sin partner, Alberto.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:25. Läs mer om Hell or High Water

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *