The Matrix

Helgens Filmfest: Från Cyberpunk till Sagoland

Denna helg bjuder TV:n på en filmresa som tar oss från The Matrixs dystopiska framtid till de förtrollade skogarna i Snow White and the Huntsman. Missa inte det gripande dramat Angel of Mine och känn julstämningen i The Christmas House 2: Deck Those Halls. En helg fylld med spänning, äventyr, djupa känslor och festliga förberedelser väntar.

Mer om kvällens filmer

The Matrix

The MatrixDatahackern Neo möter mystiska rebeller som berättar sanningen om världen han bor i – och om hans roll i kriget mot dem som kontrollerar det som till synes verkar vara verkligheten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om The Matrix

Snow White and the Huntsman

Snow White and the HuntsmanEn jägare utsänd av den onda drottningen för att döda Snövit på grund av hennes oöverträffliga skönhet vänder sig mot drottningen och tränar istället upp Snövit inför den stundande striden.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Snow White and the Huntsman

Angel of Mine

Angel of MineSju år efter att Lizzie förlorat sin nyfödda dotter i en brand, försöker hon ännu komma på fötter. Hon träffar en familj vars 7-åring blir en övertygelse om att hennes egen dotter fortfarande är vid liv.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Angel of Mine

The Christmas House 2: Deck Those Halls

The Christmas House 2: Deck Those HallsMike Mitchell längtar efter en lugn och fridfull jul men råkar bli indragen i en julpyntstävling mot sin bror. Eftersom allt ska sändas på TV lägger de ribban högt.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om The Christmas House 2: Deck Those Halls

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *