Transporter 2

Actiondubbelslag ikväll: Transporter 2 och The Bourne Ultimatum gör entré!

Ikväll bjuder TV på en explosiv dubbelvisning du inte får missa. Först ut är actionrullen Transporter 2 med den oslagbare Jason Statham, där vi får följa med på en adrenalinfylld åktur genom intriger och spektakulära biljakter. Därefter bjuds vi på actionthrillern The Bourne Ultimatum, där Matt Damon imponerar som den minnesförlorade agenten som tvingas slåss mot sin egen organisation. Två filmer som garanterat kommer att hålla dig på kanten av soffan hela kvällen!

Ikväll sänds filmerna Transporter 2 och The Bourne Ultimatum på TV. Transporter 2 är en actionfilm där Jason Statham spelar en före detta specialagent som tar på sig uppdrag som frilansare. I filmen ställs han inför faror och spänning när han försöker rädda en ung pojke från kidnappare. The Bourne Ultimatum, å andra sidan, är en actionfylld spionfilm där Matt Damon spelar huvudrollen som Jason Bourne. Filmen följer Bournes jakt på sanningen om sin egen identitet samtidigt som han blir förföljd av CIA. Båda filmerna bjuder på intensiva actionsekvenser och spännande intriger som är väl värda att se.

Transporter 2

Transporter 2Legosoldaten Frank Martin har flyttat sin business från Medelhavet till Miami – nu får han ett enkelt uppdrag, att köra sonen till en välbärgad man fram och tillbaka till skolan. Men pojken blir kidnappad och Frank måste hämta hem honom.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Transporter 2

The Bourne Ultimatum

The Bourne UltimatumDen tredje filmen om Jason Bourne – och samtidigt som Bourne jagar efter informationen om sin sanna identitet, är han i sin tur jagad av den organisation som en gång skapade honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne Ultimatum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *