Transformers: The Last Knight

Actionfyllda och spännande filmer tar över tv-utbudet ikväll med ”Transformers: The Last Knight”, ”Gremlins”, ”Stolen”, ”Rush” och ”Maverick”!

Ikväll bjuder TV på ett fantastiskt utbud av filmer för alla smaker. Med filmer som Transformers: The Last Knight, Gremlins, Stolen, Rush och Maverick är det svårt att inte hitta något som lockar. Luta dig tillbaka och njut av en kväll fylld med spänning, action och äventyr direkt i ditt vardagsrum.

Ikväll på TV kan man se en rad intressanta filmer. Transformers: The Last Knight är en actionfylld film om kampen mellan Autobots och Decepticons. Gremlins är en klassisk skräckkomedi där små monster härjar i en småstad. Stolen är en spännande thriller där en man kämpar för att rädda sin kidnappade dotter. Rush är en dramatisk racingfilm som handlar om rivaliteten mellan formel 1-förarna Niki Lauda och James Hunt. Maverick är en äventyrsfilm med Mel Gibson i huvudrollen som en duktig pokerspelare. Dessutom visas det även andra sevärda filmer ikväll.

Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last KnightMedan kriget med Transformers fortsätter bildar uppfinnaren Cade Yeager en allians med Bumblebee, en engelsk lord och en professor från Oxford för att rädda planeten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Transformers: The Last Knight

Gremlins

GremlinsDet är julafton hos familjen Peltzer och pappa Rands present till den 20-årige sonen Billy är en bedårande liten mogwai. Skötselrådet för den nya familjemedlemmen är enkelt men viktigt: håll honom till varje pris borta från vatten.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:10. Läs mer om Gremlins

Stolen

StolenMästertjuven Will har precis släpps ut ur fängelset efter åtta år. Nu har han en dag på sig att skaffa fram tio miljoner dollar och få tillbaka sin dotter, levande.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Stolen

Rush

RushTvå av världens största rivaler under Formel 1:s glamourösa guldålder är den karismatiska James Hunt och perfektionisten Niki Lauda. Under Grand Prix pressar de sig själva till bristningsgränsen och det finns inget utrymme för misstag.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:30. Läs mer om Rush

Maverick

MaverickBret Maverick är en finurlig pokerspelare som hellre lurar folk än skjuter dem. Han är i brådskande behov av tretusen dollar för att kunna delta i en stor pokertävling och måste snabbt spela ihop pengarna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:10. Läs mer om Maverick

Solsidan

SolsidanFölj de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Solsidan

A Kiss Before Christmas

A Kiss Before ChristmasEthan vaknar upp en julmorgon till ett helt nytt liv. Hans fru och barn är borta, han är förmögen och framgångsrik. Nu gör han allt för att få tillbaka sin familj.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Kiss Before Christmas

A Holiday in Harlem

A Holiday in HarlemJazmin är känd för två saker: hon är en fantastisk affärskvinna och hon vägrar fira jul i Harlem, där hon växte upp. När släkten behöver henne måste hon tänka om.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om A Holiday in Harlem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *