Är Filip snygg om man är blind? Filip och Fredrik pratar fåfänga

Björn Ranelid har kallats Sveriges mest fåfänga människa. Filip och fredrik är stora fans till ranelid och träffar honom för att diskutera saken. De hänger också med två synskadade på en shoppingtur för att utreda hur fåfänga ser ut för dem.

Bryr sig blinda om utseende, är de fåfänga, och isåfall på vilket sätt? Filip och Fredrik diskuterar detta med två blinda personer som de tar med på en shoppingtur. Är Filip snygg om man är blind?

Filip och Fredrik intervjuar mannen som oftast utmålas som Sveriges mest fåfänga, Björn Ranelid. De besöker honom och hans fru Margareta i deras hem på Österlen och diskuterar till exempel varför Ranelid aldrig har vunnit Piratenpriset och hur långt han kan citera sina egna böcker utantill.

Med hjälp av fullskaliga tester och programmets experter, Superfemman, finner de svar på de flesta av livets alla gåtor. I superfemman ingår historikern Bengt Liljegren, fysikern Patrik Norqvist, psykologen Rio Cederlund, läkaren Stefan Branth och statsvetaren Stig-Björn Ljunggren.

Boston Tea Party avsnitt 7 Måndag 7 december 21.55 på Kanal 5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *