Berg flyttar in – TV4

Carina berg - foto TV4

Under åtta fredagar packar Carina Berg sin resväska och flyttar in hos en känd person. Carina klistrar dit sin egengjorda namnlapp med texten Berg c/o på ytterdörren – och vips har hon flyttat in.

De kända personer som under säsongen blir tvungna att dela boende med Carina Berg är Arne Weise, Gudrun Schyman, Martin Stenmarck, Börje Salming, Kikki Danielsson, Bert Karlsson, Lasse Berghagen och Nanne Grönvall.

Som ett klibbigt plåster hänger hon sig fast. Ingenting går Carina förbi. Hon tvingar sig med överallt, på träning med personlig coach, på tandläkarbesök, på grillfest hos grannen. Kort och gott – dit kändisen går, går Carina. Det alla som är med i programmet kan vänta sig är – väldigt mycket fröken Berg.

Men kändisarna måste se upp. För lämnas Carina ensam för länge rotar hon gärna igenom badrumsskåp, gamla skivsamlingar, lyssnar av telefonsvararen eller provar kläder. Och för att ta reda på allt hon kan om sin sambo ställer hon ideligen nyfikna frågor.

Tillsammans tittar de i fotoalbum, skolkataloger, städar och lagar mat. Hennes uppdrag är att ta reda på så mycket som möjligt om sin sambo så att tittarna får lära känna dem med nya ögon och i en hel del oväntade hemmasituationer.

Berg flyttar in sänds på TV4 ikväll klockan 21.30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *