Aquaman

Dyk in i en spännande filmnatt med Aquaman, The Bourne Legacy och mycket mer! 🎬💥🍿

Missar du biofimerna? Oroa dig inte, det är många bra filmer som sänds på TV ikväll. Bland annat kan du se Aquaman, The Bourne Legacy, Rogue Hostage, Here Comes the Boom, och Wedding of a Lifetime. Så varva ner och njut av en filmkväll hemifrån!

Ikväll sänds filmerna Aquaman, The Bourne Legacy, Rogue Hostage, Here Comes the Boom och Wedding of a Lifetime på TV. Andra sevärda filmer finns också att se.

Aquaman

AquamanHalvmänniskan och halvatlanten Arthur Curry får veta att han är arvinge till undervattensriket Atlantis och måste träda fram för att leda sitt folk och bli en hjälte. Där börjar hans livs resa – en resa som inte bara tvingar honom att möta sitt sanna jag, utan också upptäcka om han är värdig det han föddes till att bli: en kung.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Aquaman

The Bourne Legacy

The Bourne LegacyDen genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross blir tvungen att använda alla sina färdigheter för att ta sig levande ur en konspiration inom underrättelse och avsluta det som Jason Bourne en gång påbörjade.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne Legacy

Rogue Hostage

Rogue HostageKyle Snowden jobbar numera för barnavårdsmyndigheten och under ett rutinstopp i tjänsten hamnar han, tillsammans med en grupp oskyldiga kunder, instängda i sin styvfars butik när en grupp beväpnade män tar alla därinne som gisslan.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00. Läs mer om Rogue Hostage

Here Comes the Boom

Here Comes the BoomDen före detta collegebrottaren Scott Voss är en 42 år gammal, uttråkad biologilärare i en gymnasieskola på dekis. För att rädda skolans musikprogram börjar Scott samla in pengar genom att tävla i kampsporten MMA.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:55. Läs mer om Here Comes the Boom

Wedding of a Lifetime

Wedding of a LifetimeEtt par som nyligen separerat får en chans att väcka kärleken till liv igen när de råkar bli anmälda till en tv-sänd tävling för par – med ett bröllop i vinstpotten.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Wedding of a Lifetime

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *