Polisskolan 3 - Begåvningsreserven

En kväll med humor och spänning: ”Polisskolan 3 – Begåvningsreserven”, ”Snitch” och ”Cats” på TV i kväll.

Ikväll bjuder TV-kanalerna på ett brett utbud av fantastiska filmer. Bland dessa finns klassikern ”Polisskolan 3 – Begåvningsreserven”, där komedi och spänning möts på polisskolan. För den som är ute efter mer action rekommenderas ”Snitch”, där en pappa riskerar allt för att rädda sin son. Dessutom bjuds det på underhållning för hela familjen med musikalen ”Cats”, där magin av kattvärlden tar över. Det är med andra ord en kväll fylld av bra film som väntar framför TV:n för alla filmentusiaster.

Ikväll på TV sänds filmerna Polisskolan 3 – Begåvningsreserven där en grupp underbegåvade polisstudenter tvingas samarbeta, Snitch där en far går undercover för att rädda sin son från fängelse, och Cats som är en musikal om katternas nattliga värld. Det finns även andra sevärda filmer att se på TV ikväll.

Polisskolan 3 – Begåvningsreserven

Polisskolan 3 - BegåvningsreservenPolisskolan med de snurriga aspiranterna hotas av nedläggning när borgmästaren utlyser sparplaner. De tar till alla möjliga och omöjliga knep för vinna mot en rivaliserande skola. Frågan är om de lyckas med det svåra uppdraget?

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Polisskolan 3 – Begåvningsreserven

Snitch

SnitchJohn Matthews liv förändras när hans son blir inblandad i en narkotikahärva. För att rädda sonen från ett tioårigt fängelsestraff måste han hitta fällande bevis mot en knarkhandlare och han börjar infiltrera den undre världen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Snitch

Cats

CatsEn grupp katter tävlar under den årliga Jellicle-balen där en av katterna väljs ut och får lov att börja leva ett nytt, mycket bättre liv.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:15. Läs mer om Cats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *