Inception

En kväll med spännande sci-fi och psykologiska mysterier!

Ikväll sänds många spännande och populära filmer på TV, bland annat Inception, The Matrix Reloaded och Sick of Myself. Missa inte chansen att njuta av en filmkväll med massor av action och drama!

Ikväll på TV visas filmerna Inception, The Matrix Reloaded och Sick of Myself. Inception är en actionfylld science fiction film om drömmar och verklighet, The Matrix Reloaded är en uppföljare till succéfilmen The Matrix och Sick of Myself är en dramakomedi om en man som tröttnar på sitt liv. Andra sevärda filmer på TV ikväll inkluderar…

Inception

InceptionEn tjuv som träder in i folks drömmar och stjäl deras hemligheter får en chans till upprättelse när han får ett farligt uppdrag: att plantera en idé i någons undermedvetna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Inception

The Matrix Reloaded

The Matrix ReloadedNeo och hans rebeller kämpar för att rädda mänskligheten och har 72 timmar på sig att stoppa 250 000 maskiner från att förgöra den hemliga staden Zion.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Matrix Reloaded

Sick of Myself

Sick of MyselfEn svart dramakomedi om Signe som närmar sig trettio och är den minst framgångsrika i sin krets. När pojkvännen Thomas plötsligt slår igenom som konstnär hamnar Signe ännu mer i skuggan och hon börjar nu utarbeta ett självförverkligandeprojekt.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:15. Läs mer om Sick of Myself

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *