Interstellar

Fantastiska äventyr och spännande mysterier väntar ikväll på TV

Ikväll bjuder TV på en överflöd av fantastiska filmer att välja mellan. Klassiker som Interstellar, Sagan om ringen – Härskarringen och Harry Potter och fången från Azkaban lockar med sina magiska äventyr och spännande berättelser. För de som vill njuta av en romantisk komedi är Love Actually ett självklart val, medan Sherlock Holmes: A Game of Shadows bjuder på spänning och mysterium. Valet är inte lätt när det finns så många höjdpunkter att ta del av ikväll.

Ikväll på TV kan tittarna njuta av flera sevärda filmer. Först ut är sci-fi-äventyret ”Interstellar”, där en grupp astronauter ska rädda mänskligheten från att utrotas. Sedan visas fantasyeposen ”Sagan om ringen – Härskarringen”, som följer Frodos farliga resa för att förstöra en ondskefull ring. En annan film att se fram emot är ”Harry Potter och fången från Azkaban”, där Harry Potter möter farliga hemligheter på Hogwarts. Romantiska komedin ”Love Actually” bjuder på olika kärlekshistorier under julen i London. Sist men inte minst kan tittarna avnjuta mysteriön ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, där Holmes och Watson kämpar mot en intelligent brottsling. Det finns även andra sevärda filmer att upptäcka ikväll.

Interstellar

InterstellarEn grupp forskare och upptäcktsresande planerar att hitta en ny värld i en annan galax genom att färdas genom ett nyupptäckt maskhål nära Saturnus. Det blir det viktigaste uppdraget i mänsklighetens historia.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Interstellar

Sagan om ringen – Härskarringen

Sagan om ringen - HärskarringenEn utvald hob och hans lojala följeslagare tar på sig uppdraget att förstöra Den enda ringen, och att tillsammans med trollkarlen Gandalf, dvärgar, alver och människor förgöra Sauron, mörkrets härskare i Mordor.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Sagan om ringen – Härskarringen

Harry Potter och fången från Azkaban

Harry Potter och fången från AzkabanDet är Harry Potters tredje år på Hogwarts och han och hans vänner konfronteras med Sirius Black, en förrymd fånge med starka band till Harrys förflutna.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:10. Läs mer om Harry Potter och fången från Azkaban

Love Actually

Love ActuallyEn premiärminister, en kontorsanställd, en popstjärna, en övergiven författare, gifta par och flera andra kämpar på med kärleksförhållanden i London.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Love Actually

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sherlock Holmes: A Game of ShadowsMästerdetektiven Sherlock Holmes och doktor Watson utreder en serie bombdåd världen över. Med hjälp av spåkvinnan Simza listar de ut att Holmes ärkerival professor Moriarty ligger bakom det hela och det är upp till dem att stoppa honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Mad Max bortom Thunderdome

Mad Max bortom ThunderdomeMad Max kommer till Bartertown och tvingas strida på arenan Thunderdome. Han överlever striden men förvisas till öknen där han räddas av ett gäng vilda barn.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00. Läs mer om Mad Max bortom Thunderdome

Downton Abbey

Downton AbbeyFamiljen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:50. Läs mer om Downton Abbey

Moulin Rouge

Moulin RougeÅret är 1899 och den unge poeten Christian har sökt sig till det dekadenta livet kring nattklubben Moulin Rouge i Paris. Han inleder en kärleksaffär med kabaréstjärnan Satine som dessvärre är hårt uppvaktad av den skrupelfrie rikemannen Duke.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Moulin Rouge

’Twas the Night Before Christmas

'Twas the Night Before ChristmasEn skådespelerska vill börja med regi och prövar sin förmåga i en rättegångsversion av den berömda juldikten ”A Visit from St. Nicholas”. Men vem skrev egentligen dikten?

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om ’Twas the Night Before Christmas

Christmas Bedtime Stories

Christmas Bedtime StoriesNär Danielles man rapporteras saknad i strid måste hon uppfostra dottern på egen hand. Hennes egen saknad växer till en ny älskad jultradition.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Christmas Bedtime Stories

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *