Sicario 2: Soldado

Fantastiska filmer för din kväll: Sicario 2: Soldado, Tomorrow Never Dies, Döden klär henne, Den siste Mohikanen och Role Models!

Ikväll erbjuder TV-utbudet ett rikt urval av kvalitetsfilmer för alla smaker och preferenser. Bland de fantastiska filmerna som visas finns den spännande actionthrillersequeln Sicario 2: Soldado, den hjärtskärande romantiska klassikern Döden klär henne, den äventyrsfyllda och episka Den siste Mohikanen, samt den actionpackade James Bond-filmen Tomorrow Never Dies. För de som letar efter mer komisk underhållning erbjuds också komedin Role Models. Missa inte dessa spännande, gripande och underhållande filmer som kommer att göra din kväll lika minnesvärd som den är mångsidig.

Ikväll på TV kan du se följande filmer:

– Sicario 2: Soldado – En intensiv actionfilm där USA:s kamp mot drogkartellerna fortsätter och nya allianser formas.
– Tomorrow Never Dies – En James Bond-film där agent 007 står inför en media-mogul som hotar världsfreden.
– Döden klär henne – En klassisk thriller där en ung kvinna får sitt liv förändrat när hon inser att hennes man inte är den han utger sig för att vara.
– Den siste Mohikanen – En episk äventyrsfilm som utspelar sig under det nordamerikanska frihetskriget och berättar historien om en amerikansk pälshandlare och en indianstam.
– Role Models – En komedi där två vuxna tvingas jobba som mentor för unga personer och upptäcker oväntade vänskaper.

Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Sicario 2: Soldado

Sicario 2: SoldadoEfter ett terroristdåd i Kansas City får CIA-agenten Matt Graver i uppdrag att ta till hårdhandskarna mot de mexikanska drogkarteller som man misstänker har smugglat terroristerna över gränsen till USA. För att komma åt kartellerna vill Graver skapa en infekterad konflikt mellan dem, och bestämmer sig för att anlita den mystiska Alejandro, vars familj blivit mördad av en kartelledare. Men saker och ting går inte som de har tänkt sig.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Sicario 2: Soldado

Tomorrow Never Dies

Tomorrow Never DiesMediamogulen Elliot Carver planerar att erövra världen och för att lyckas måste han se till att Kina och Storbritannien startar krig mot varandra. För att sätta press på länderna sänker han ett brittiskt fartyg i Sydkinesiska sjön.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Tomorrow Never Dies

Döden klär henne

Döden klär henneKonflikt uppstår mellan en skådespelerska och en författarinna över en manlig plastikkirurg och hemligheten bakom evig skönhet.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Döden klär henne

Den siste Mohikanen

Den siste MohikanenI mitten av 1700-talet krigar fransmän, engelsmän och indianer om territorium i det storslagna Amerika. Mitt i detta lever Hawkeye, som uppfostrats av mohikaner efter att hans vita föräldrar dött.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Den siste Mohikanen

Role Models

Role ModelsDanny och Wheeler, två förvirrade trettioplussare, hamnar att göra samhällstjänst som mentorer åt två, förvirrade och lättpåverkade, unga pojkar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Role Models

Amour

AmourGeorges och Anne är ett par i åttioårsåldern som bor i sin våning i Paris. En dag drabbas Anne av en stroke. Parets tillvaro och det starka kärleksbandet mellan Georges och Anne sätts på sitt yttersta prov.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:40. Läs mer om Amour

Eye in the Sky

Eye in the SkyÖverste Katherine Powell leder ett hemligt drönaruppdrag mot en terroristgrupp som gömmer sig i Kenya. Precis när man ska inleda den dödliga attacken mot terroristerna upptäcker piloten en nioårig flicka precis vid huset, och man ställs inför ett svårt val.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Eye in the Sky

Godfrey ordnar allt

Godfrey ordnar alltEn luffare blir anställd som butler hos en förmögen familj, i depressionens USA. Bakom luffarens slitna fasad döljer sig dock en riktig gentleman som är ännu rikare än familjen, men som lever efter mottot att pengar inte är allt. Snart är förvecklingarna i full gång.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 17:55. Läs mer om Godfrey ordnar allt

Love Strikes Twice

Love Strikes TwiceAdvokaten Maggie jobbar mycket och har problem i sitt förhållande. Hon önskar sig en omstart och vaknar upp femton år tidigare.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Love Strikes Twice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *