Filip & Fredriks årskrönika, en helkväll med det bästa från 2010


Filip & Fredrik listar årets 10 roligaste ögonblick och årets svensk, och de pratar 2010 i sällskap med några av de skönaste personer som märkts under året. De hakar också på trenden med musiker som sjunger varandras låtar när Hoffmaestro tolkar Håkan Hellström. Här kommer den kompletta och slutgiltiga gästlistan.

2010 har varit ett år fullt av oväntade snackisar, smaskiga skandaler och ett väder på dekis. Prinsessbröllop, askmoln, supervinter, bläckfisken Paul, Tiger & Elin, Justin Bieber, chilenska gruvarbetare, Sverigedemokrater i folkdräkt och otrohetsskandaler i kungahuset.

Men Filip & Fredrik har som alltid sin alldeles egna syn på saken. I pampiga Spegelsalen på Grand Hotel listar programledarduon årets roligaste ögonblick, de utser årets svensk och gästas av kända personer som på något sätt gjort 2010 minnesvärt. De medverkande är bl.a. Håkan Hellström, den chilenska gruvarbetaren Mario Gomez, Henrik Dorsin, Maria Montazami, Robyn, Lars Ohlys blivande fru Åsa Hagelstedt, Malin Åkerman, Morgan & Ola-Conny från Ullared och Hans-Göran, Britt och körkortsturken Ismet från Lite Sällskap.

Dessutom kommer publikens favoritband 2010, Hoffmaestro, och tar del av trenden från 2010 att spela andra artisters låtar när de ställer till med en fenomenal version av Håkan Hellströms ”Vid protesfabrikens stängsel”. Det blir också en bloggduell mellan Kissie och Amir, modererad av ingen mindre än Lennart Ekdahl.

Onsdag 5 januari 21.00-23.00 i Kanal 5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *