Den gröna milen

Filmpärlor ikväll: Den gröna milen, Ghost, Sex and the City 2 och Trubbel i Paradiset

Ikväll bjuder TV på en rad fantastiska filmer att njuta av. Bland höjdpunkterna finns klassikern ”Den gröna milen”, den mysiga romantiska komedin ”Ghost”, uppföljaren till succéserien ”Sex and the City 2”, och den spännande thrillern ”Trubbel i Paradiset”. Missa inte chansen att fördjupa dig i dessa underhållande filmupplevelser ikväll.

Ikväll kan du se Den gröna milen, där en dödsdömd fånge förändrar livet för dem i fängelset. Ghost handlar om en man som återvänder som ande för att skydda sin älskade. Sex and the City 2 är ett drama om fyra vänner som reser till Abu Dhabi. Trubbel i Paradiset är en komedi där en olycklig man byter identitet med en rik affärsman. Det finns också andra sevärda filmer på TV ikväll som kan vara värda att kolla på.

Den gröna milen

Den gröna milenJohn Coffey skickas till ett fängelse efter att ha blivit dömd till döden för att ha mördat två flickor. Där är det vaktchefen Paul som ansvarar för honom fram till avrättningen. Men det dröjer inte länge innan Paul börjar tvivla på fångens skuld.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Den gröna milen

Ghost

GhostSam och Molly är djupt förälskade men deras lycka får ett abrupt slut. En kväll på väg hem blir Sam rånmördad. Han upptäcker att han är fast på jorden i form av ett spöke och inser att hans död inte var någon olycka.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Ghost

Sex and the City 2

Sex and the City 2Som gift med Mr Big tvingas Carrie nu motstå frestelsen när hon stöter ihop med Aiden på sin semester med tjejkompisarna i Abu Dhabi.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Sex and the City 2

Trubbel i Paradiset

Trubbel i ParadisetJason och Cynthia vill inte åka själva på parterapi-semester och får med sig sina vänner på resan – vem säger nej till en paradisö? Att terapin visar sig vara obligatorisk för dem alla visar sig bara vara det första av deras problem.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:00. Läs mer om Trubbel i Paradiset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *