Försvunna Madeleine McCann

Försvunna Madeleine McCann. Foto: Mentorn/TV4
Året är 2007 och familjen McCann från England semestrar i Praia da Luz på den portugisiska Algarvekusten. Den tredje maj beslutar sig föräldrarna Kate och Gerry för att äta middag med några vänner på en närliggande restaurang, när de återvänder till lägenheten upptäcker de att deras dotter Madeleine är försvunnen.

Händelsen leder till ett stort medialt intresse och människor över hela världen följer föräldrarnas sorg och saknad. Men ju längre utredningen fortgår, desto mer börjar misstankarna riktas mot föräldrarna. Kate och Gerry McCann har redan från början förnekat någon som helst inblandning i dotterns försvinnande.

Dokumentärteamet har följt föräldrarna McCann sedan januari 2008 inför ettårsdagen av försvinnandet den 3 maj. De reser med paret till Bryssel och Strassbourg dit Kate och Gerry åker för att få uppmärksamhet för sin kampanj mot pedofili, kidnappning och den, enligt dem, bristande lagstiftningen i Europa.

Dessutom innehåller programmet exklusiva intervjuer med paret som talar ut om allt från Madeleines försvinnande till hur det känns att vara misstänkt för sitt eget barns försvinnande.

Försvunna Madeleine McCann – Tisdag den 20 maj på TV4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *