Total Recall

Här är kvällens filmutbud: Total Recall, Ride Along, ABBA: The Movie och Boll.

Ikväll bjuds det på en rad bra filmer på TV, bland annat klassikern Total Recall, actionkomedin Ride Along, musikdokumentären ABBA: The Movie och den biografiska dramakomedin Boll. Missa inte chansen att njuta av en spännande filmkväll!

Ikväll på TV visas filmerna Total Recall, Ride Along, ABBA: The Movie och Boll. Andra sevärda filmer som sänds ikväll inkluderar The Shawshank Redemption och The Dark Knight.

Total Recall

Total RecallI ett framtida dystopiskt samhälle lockas fabriksarbetaren Douglas Quaid att göra en avkopplande minnesresa. Men resan går snett och Quaid inser att han har varit spion. Plötsligt är han en jagad man.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Total Recall

Ride Along

Ride AlongBen har länge försökt visa polismannen James att han är mer än en tv-spelsfanatiker som inte är god nog för James syster. På en patrullering upptäcker James att Bens talförmåga kan vara lika farlig som de vapen som riktas mot dem.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Ride Along

ABBA: The Movie

ABBA: The MovieDet är 1977 och mitt under den hysteriska ABBA-febern så åker den framgångsrika svenska gruppen på turné i Australien. Den fejkdokumentära filmen följer en naiv australisk radio-DJ som jagar supergruppen för att försöka få en exklusiv intervju.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:10. Läs mer om ABBA: The Movie

Boll

BollHär står fotbollens biroller i fokus. Vad händer när man vänder kameran bortom planen? Vi fastnar i ritualer bland domare och linjemän, vi studerar publiken på nära håll och fotografernas jakt efter den perfekta bilden. Stora och små känslor bygger upp en stämning minst lika spännande som det som sker på planen.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 19:50. Läs mer om Boll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *