Titanic

Hollywood-klassiker, astronautdramatik och romantisk komedi – missa inte kvällens filmfest på TV!

Ikväll kan TV-tittare se flera framstående filmer som kommer att sändas. Bland de lockande alternativen finns exemplar som det episka kärleksdramat ”Titanic”, den gripande rymdresan ”First Man”, den humoristiska komedin ”Yes Man”, den charmiga musikalsmärgade ”Music and Lyrics” samt den underhållande relationskomedin ”It’s Complicated”.

Ikväll på TV kan du se några riktigt sevärda filmer. Titanic är en klassisk romantisk film som handlar om katastrofen på det berömda fartyget. First Man är en spännande film om astronauten Neil Armstrongs resa till månlandningen. Yes Man är en komedi där Jim Carrey spelar en man som säger ja till allt. Music and Lyrics är en charmig romantisk komedi om en musiker och hans textförfattarkollega. It’s Complicated är en underhållande film om en kvinna som har en affär med sin exman samtidigt som hon börjar träffa någon ny. Dessutom finns det fler sevärda filmer på TV ikväll.

Titanic

TitanicTitanics undergång 1912 är en av 1900-talets mest omskrivna katastrofer. Titantic imponerar både genom den fantastiska tekniken och kärlekshistorien mellan överklasstjejen från första klass och konstnären från tredje klass.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Titanic

First Man

First ManFölj den spännande historien om hur NASA landsatte människor på månen med fokus på Neil Armstrong och åren 1961-1969. Armstrong tvingas till många uppoffringar för att kunna utföra ett av världshistoriens farligaste uppdrag.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om First Man

Yes Man

Yes ManCarl Allen är en man vars liv har fastnat och hans nyckelord är nej. Han anmäler sig till en självhjälpskurs baserad på en enda överenskommelse, man måste säga ja till allting och till vad som helst.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:55. Läs mer om Yes Man

Music and Lyrics

Music and LyricsAlex hade en one-hit-wonder med sitt band på 1980-talet. Nu får han förfrågan om att skriva en låt åt den regerande listettan Cora – men det går dåligt med texten. Tills han möter Sophie, som vattnar hans blommor och har en oanad lyrisk talang.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:55. Läs mer om Music and Lyrics

It’s Complicated

It's ComplicatedJane finner sig plötsligt ha en affär med sin nu omgifta ex-man, samtidigt som arkitekten hon lejt för en renovering blir förälskad i henne.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om It’s Complicated

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *