De misstänkta

Hollywoods bästa ikväll på tv – blir du hypnotiserad av De misstänkta, rullar på golvet med Polisskolan 2, tappar andan med Us eller kämpar för rättvisa med BlacKkKlansman?

Ikväll visar TV ett imponerande urval av kvalitetsfilmer, där publikens förväntningar kommer tillfredsställas. Bland de briljanta filmerna som står på schemat finns ”De misstänkta”, ”Polisskolan 2 – Första uppdraget”, ”Us” och ”BlacKkKlansman”. Denna breda variation erbjuder en spännande mix av genrer och teman för alla cineaster där ute, som kommer kunna njuta av en kväll full med kvalitetsunderhållning.

Ikväll på TV kan du se följande filmer:
– ”De misstänkta” är en spännande thriller om ett grupp försvarsadvokater som försöker rentvå sina klienter från ett brott.
– ”Polisskolan 2 – Första uppdraget” är en komedi som följer en ny grupp polisstudenter på deras första uppdrag.
– ”Us” är en skräckfilm regisserad av Jordan Peele där en familj blir förföljd av mystiska dubbelgångare.
– ”BlacKkKlansman” är en biografisk dramafilm om en afroamerikansk polis som infiltrerar Ku Klux Klan under 1970-talet.
Det finns även andra sevärda filmer som sänds ikväll.

De misstänkta

De misstänktaFem kriminella män arresteras i New York för en vittneskonfrontation. Men det är någonting som inte riktigt stämmer, någon som kontrollerar det som sker. De fem slår sig ihop för att hämnas och kommer i kontakt med det brottsliga geniet Keyser Soze.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om De misstänkta

Polisskolan 2 – Första uppdraget

Polisskolan 2 - Första uppdragetDe allt annat än normala polisaspiranterna får sitt första uppdrag: De måste stoppa ett gäng vandaler i den tuffaste delen i stan.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Polisskolan 2 – Första uppdraget

Us

UsAdelaide plågas av ett oförklarligt och outrett trauma från sitt förflutna och hon anar att något hemskt kommer att hända hennes familj. Efter en dag på stranden återvänder Adelaide och hennes familj till sommarhuset. När mörkret faller upptäcker de fyra siluetter som står på uppfarten och håller varandras händer. Snart har inkräktarna brutit sig in och familjen tvingas till en fasansfull insikt: inkräktarna är deras ondskefulla dubbelgångare.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Us

BlacKkKlansman

BlacKkKlansmanDet är tidigt 70-tal – en tid präglad av kampen för medborgerliga rättigheter. Ron Stallworth blir den första polisen med afroamerikansk bakgrund i Colorado Springs, men han välkomnas med skepticism och hotfullhet på stationen. Helt orädd beslutar han sig för att skapa förändring i samhället. Han ger sig ut på ett farligt uppdrag: att infiltrera och avslöja Ku Klux Klan. Förställd till rasist kontaktar Stallworth gruppen och snart blir han inbjuden i den innersta kretsen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:45. Läs mer om BlacKkKlansman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *