Ghostbusters

Ikoniska Filmer Lyser Upp Kvällen: Från Ghostbusters till Bohemian Rhapsody

Ikväll bjuder TV-tablån på en riktig filmfest med något för alla smaker. Missa inte chansen att återuppleva klassiker och moderna pärlor som spökjägarna i ”Ghostbusters”, boxningslegenden i ”Rocky”, det musikaliska geniet i ”Bohemian Rhapsody”, detektivduon i ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, och den oförstörbara ”Terminator 3: Rise of the Machines”. En kväll fylld med action, äventyr, musik och spänning väntar!

Ikväll bjuder TV:n på en spännande blandning av filmer som garanterat kommer att underhålla.

– **Ghostbusters** tar oss med på en humorfylld jakt efter spöken i New York, där ett team av parapsykologer omvandlar sig till spökjägare.
– **Rocky** är den inspirerande berättelsen om en underdog-boxare som får chansen att slåss om världsmästartiteln.
– **Bohemian Rhapsody** är en gripande biografisk film som följer livet och musiken av Queen’s legendariska frontman, Freddie Mercury.
– **Sherlock Holmes: A Game of Shadows** är en actionpackad uppföljare där den berömda detektiven tar sig an sin ärkefiende, Professor Moriarty.
– **Terminator 3: Rise of the Machines** fortsätter den ikoniska sci-fi serien med en ny cyborg som hotar mänsklighetens framtid.

Utöver dessa filmer finns det andra sevärda filmer på TV ikväll som erbjuder något för alla smaker. Missa inte chansen att dyka in i dessa filmiska äventyr!

Ghostbusters

GhostbustersTre forskare är experter på övernaturliga företeelser och när de får sparken från universitetet, bestämmer de sig för att starta eget. De startar en firma som åtar sig att driva ut andar och spöken ur människors hus och snart går affärerna lysande…

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:45. Läs mer om Ghostbusters

Rocky

RockyRocky Balboa är an amatörboxare som bor i Philadelphia. Då hans boxarkarriär inte tagit fart försörjer han sig genom att inkassera skulder. Rockys tränare Mickey tror att Rocky har vad som krävs för att bli boxningsmästare.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Rocky

Bohemian Rhapsody

Bohemian RhapsodyEn hyllning till Queen och deras sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar, när de nästan splittrades på grund av Mercurys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då de levererade ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Bohemian Rhapsody

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sherlock Holmes: A Game of ShadowsMästerdetektiven Sherlock Holmes och doktor Watson utreder en serie bombdåd världen över. Med hjälp av spåkvinnan Simza listar de ut att Holmes ärkerival professor Moriarty ligger bakom det hela och det är upp till dem att stoppa honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Terminator 3: Rise of the Machines

Terminator 3: Rise of the MachinesOndskans makter gör ett nytt försök att döda John Connor, den här gången med hjälp av den kvinnliga Terminator-roboten T-X.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Terminator 3: Rise of the Machines

Clean

CleanClean är en sopgubbe som försöker finna frälsning genom att leva ett lugnt liv, till exempel med att renovera de förfallna bostäderna i hans samhälle. Han är plågad av ett våldsamt förflutet och förlusten av sin dotter. När ett missöde gör honom till en maffiaboss måltavla tvingas Clean att slutligen göra upp med sitt förflutna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:45. Läs mer om Clean

Intolerable Cruelty

Intolerable CrueltyDen framgångsrika men uttråkade skilsmässoadvokaten Miles har allt men trots framgångarna är det något som saknas. Tillvaron förändras snabbt när han träffar Marilyn Rexroth, blivande exfru till hans vänsterprasslande klient.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:00. Läs mer om Intolerable Cruelty

Fast & Furious 6

Fast & Furious 6Dom, Brian och deras gäng har blivit rika efter Rio-kuppen som raserade ett brottsimperium, men de kommer aldrig att kunna åka hem. Under tiden har Hobbs jagat en brottsorganisation av dödligt skickliga förare genom tolv länder.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Fast & Furious 6

En gång i Phuket

En gång i PhuketSven är uttråkad med sitt liv och bestämmer sig för att resa till Thailand för att skriva en roman. Väl där träffar han en read märkliga karaktärer och lär sig ett och annat om kärlek, vänskap och sig själv.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om En gång i Phuket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *