Jumanji: Welcome to the Jungle

Ikväll på TV: Missa Inte Actionpackade ’Jumanji’ och ’Mr. & Mrs. Smith’ Plus Magiska ’Fantastiska Vidunder’!

Ikväll bjuder TV-tablån på en riktig filmfest med något för alla smaker. Missa inte chansen att se spännande äventyr i ”Jumanji: Welcome to the Jungle”, actionpackade ”Mr. & Mrs. Smith”, den nervkittlande ”Collateral”, magiska ”Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott” och det gripande dramat ”Sundown”. En kväll fylld med toppfilmer väntar!

Ikväll bjuder TV:n på en spännande blandning av filmer för alla smaker.

– **Jumanji: Welcome to the Jungle** tar oss på ett actionfyllt äventyr där fyra tonåringar dras in i ett magiskt videospel och måste spela som de karaktärer de valt för att överleva.
– **Mr. & Mrs. Smith** är en actionspäckad komedi där ett till synes tråkigt gift par upptäcker att de båda är hemliga yrkesmördare anlitade för att döda varandra.
– **Collateral** är en intensiv thriller där en taxichaufför blir ofrivilligt indragen i en lönnmördares arbete under en natt i Los Angeles.
– **Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott** tar oss tillbaka till J.K. Rowlings magiska värld där Newt Scamander ställs inför den mörka trollkarlen Grindelwalds planer.
– **Sundown** är ett drama som utforskar familjedynamik och personliga val under en oväntad kris i en semesterort.

Utöver dessa filmer finns det andra sevärda filmer på TV ikväll som erbjuder något för alla, oavsett om du är ute efter spänning, skratt, eller magi. Missa inte chansen att dyka in i dessa berättelser!

Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the JungleFyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:30. Läs mer om Jumanji: Welcome to the Jungle

Mr. & Mrs. Smith

Mr. & Mrs. SmithEfter fem års äktenskap har det helt vanliga förortsparet John och Jane Smith kört fast i sin slentrianmässiga vardag. Men en dag inser de att båda har en hemlighet för den andre – båda är yrkesmördare och arbetar för konkurrerande organisationer.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Mr. & Mrs. Smith

Collateral

CollateralTaxichauffören Max lever ett stillsamt liv tills han plockar upp Vincent, då förändras allt. Vincent övertalar Max att köra honom till fem olika adresser och redan vid det första stoppet får Max en chock när han inser att Vincent just dödat en man.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:50. Läs mer om Collateral

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brottGrindelwald har lyckats undkomma arresten. Han börjar samla anhängare, men döljer sin egentliga agenda: att uppfostra renblodiga trollkarlar till att styra över alla icke-magiska varelser. I ett försök att hindra Grindelwalds planer, tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare elev Newt Scamander, som inte anar vilka faror som väntar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Sundown

SundownNeil Bennett, hans syster Alice och hennes barn är på lyxsemester i Mexiko. Vistelsen får dock ett abrupt slut när de nås av dåliga nyheter hemifrån. På flygplatsen säger Neil att han glömt sitt pass på hotellet. En lögn som blir upptakten till ett familjedrama helt utanför ramarna…

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Sundown

Transformers

TransformersKriget mellan Autobots och Decepticons har pågått i decennier och sätter hela universums öde på spel. Nu har jorden valts till slagfält och den enda som kan stoppa de hjärtlösa Decepticons från att vinna striden är den unge Sam Witwicky.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Transformers

Caribbean Summer

Caribbean SummerInslagsproducenten Jade reser till Karibien för att återhämta sig från jobbet. Men när hon kommer fram visar det sig att någon lurat henne på pengarna för boendet. När hon träffar husets riktiga ägare uppstår ljuv romans.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 19:00. Läs mer om Caribbean Summer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *