Contagion

Ikväll på TV: Pandemidrama i ’Contagion’, Äventyr med ’Mumien’, Feelgood i ’The Intern’, Actionladdad ’Robin Hood’, och Musikalisk ’Cats’

Ikväll bjuder TV-tablån på en riktig filmfest med något för alla smaker. Från den spännande pandemithrillern ”Contagion” till äventyret ”Mumien”, den hjärtvärmande ”The Intern”, actionfyllda ”Robin Hood” och den musikaliska upplevelsen ”Cats” – det finns många anledningar att stanna hemma och njuta av en filmkväll.

Ikväll på TV erbjuds ett varierat utbud av filmer för alla smaker.

– **Contagion** följer en dödlig pandemis globala spridning och de desperata försöken att hitta ett botemedel, med en stjärnspäckad ensemble som skildrar samhällets kamp mot viruset.
– **Mumien** är en actionfylld äventyrsfilm där en uråldrig mumie återuppstår, vilket leder till kaos och spänning.
– **The Intern** är en hjärtlig komedi om en pensionerad änka som blir praktikant på en online-modeplats, vilket skapar oväntade vänskapsband och insikter.
– **Robin Hood** ger nytt liv åt den klassiska berättelsen om den legendariska bågskyttens kamp mot orättvisor och förtryck i det medeltida England.
– **Cats**, baserad på Andrew Lloyd Webbers musikal, är en unik och visuellt slående filmupplevelse som utforskar de mångfacetterade livet hos kattfigurer som tävlar om ett extra liv.

Utöver dessa filmer finns det andra sevärda filmer på TV ikväll, så det finns något för alla att njuta av.

Contagion

ContagionPaniken sprider sig runt jorden, medan läkarkåren kämpar med att hitta ett botemedel mot det snabbt spridande viruset som dödar den smittade inom några dagar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Contagion

Mumien

MumienEn grupp skattjägare åker på expedition till Sahara öknen år 1925. När de snubblar över en uråldrig grav återupplivar de oavsiktligen en 3000 år gammal förbannelse, som förkroppsligas av en hämndfull reinkarnation av en egyptisk präst.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Mumien

The Intern

The InternDen 70-åriga änklingen Ben går med i ett mångfaldsprogram som ordnar en praktikplats på en nätbutik för mode. Företaget drivs av karriäristan Jules, som först ställer sig tvekande till Ben som assistent. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Intern

Robin Hood

Robin HoodRobin, som tidigare bara varit intresserad av självbevarelse, tjänar i kung Richards armé mot fransmännen. När Richard dör reser Robin till Nottingham, en stad som lider av korruption orsakad av en despotisk sheriff och förlamande beskattning.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 17:10. Läs mer om Robin Hood

Cats

CatsEn grupp katter tävlar under den årliga Jellicle-balen där en av katterna väljs ut och får lov att börja leva ett nytt, mycket bättre liv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:50. Läs mer om Cats

Snitch

SnitchJohn Matthews liv förändras när hans son blir inblandad i en narkotikahärva. För att rädda sonen från ett tioårigt fängelsestraff måste han hitta fällande bevis mot en knarkhandlare och han börjar infiltrera den undre världen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00. Läs mer om Snitch

Paging Mr. Darcy

Paging Mr. DarcyNär en väldigt seriös akademiker åker på en Jane Austen-konferens sluter hon ett avtal med mannen som spelar Mr Darcy och får nytt perspektiv på livet.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Paging Mr. Darcy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *