Upgrade

IKVÄLL PÅ TV: Spännande sci-fi-action i ”Upgrade” och spänningsfylld komedi i ”The Padre”!

Ikväll bjuds det på en underhållande dubbelvisning där teknologi och spänning möter mysterium och äventyr i form av filmerna Upgrade och The Padre. Häng med på ett dystopiskt äventyr när en man förenas med en avancerad AI-implantat, eller följ med en skurkjakt genom Centralamerika med en karismatisk präst i huvudrollen. Missa inte denna spännande filmkväll som garanterat kommer få hjärtat att slå något extra!

Ikväll på TV kan du få uppleva spännande äventyr med två olika filmer. Först ut är Upgrade, en actionfylld thriller där en man får en ny chans till livet med hjälp av avancerad teknologi. Sedan kan du följa med på en annan resa i The Padre, en dramakomedi där en präst tvingas gå under cover för att lösa ett kriminellt mysterium. Missa inte dessa hänförande filmer ikväll!

Upgrade

UpgradeGrey Trace är förlamad efter ett brutalt rån, som också tog livet av hans fru. En dag blir han kontaktad av en miljardär och uppfinnare som presenterar ett experimentellt botemedel som kan uppgradera hans kropp. Ett AI-implantat kallat STEM, ger Grey fysiska förmågor bortom något han någonsin upplevt, och ger honom möjligheten att söka hämnd på dem som förstörde hans liv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Upgrade

The Padre

The PadreHistorien om the Padre, en före detta kriminell som är på flykt från sina förföljare – domaren Nemes och polisen Gaspar. När the Padre blir tillfångatagen lyckas han fly i en stulen bil, men det han inte vet är att en 16-årig flicka vid namn Lena gömmer sig i baksätet. Hon övertalar honom att få följa med honom och tillsammans planerar dem deras största kupp någonsin.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Padre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *