The Mask

Ikväll på TV: The Mask, Godzilla, En riddares historia, Going in Style & Birds of Prey – Här är kvällens filmutbud!

Ikväll erbjuder TV en imponerande samling av högkvalitativa filmer, inklusive klassiker som The Mask, Godzilla och En riddares historia, samt mer nyligen utgivna titlar som Going in Style och Birds of Prey. Det finns med andra ord något för alla smaker och intressen. Missa inte chansen att njuta av en spännande filmkväll framför TV:n.

Ikväll på TV kan du se flera spännande filmer. Först ut är ”The Mask” där en blyg banktjänsteman upptäcker en magisk mask som förvandlar honom till en galen, superkrafter fylld och självförtroendet sprudlande figur. Därefter kan du njuta av den klassiska ”Godzilla”, där en enorm mutantödande monster terroriserar staden Tokyo. ”En riddares historia” tar dig till medeltiden där en ung man drömmer om att bli en riddare och kämpar för sin älskares ära. För de som gillar komedier finns ”Going in Style” där tre pensionärer planerar en djärv rån för att leva ut sina sista dagar i lyx. Slutligen finns ”Birds of Prey”, en actionpackad film som följer Harley Quinn och hennes lag av kvinnliga brottsbekämpare. Förutom dessa filmer finns det även andra sevärda filmer att upptäcka ikväll.

The Mask

The MaskBanktjänstemannen Stanley överväger att ta sitt liv. Men så en kväll hittar han en magisk trämask i floden. Den förvandlar honom till en man med superkrafter och han kan göra allt som han tidigare inte vågat.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:10. Läs mer om The Mask

Godzilla

GodzillaEn gigantisk radioaktiv reptilmutant, som fötts på grund av atomsprängningar i Polynesien, kliver rakt in på Manhattan och ödelägger allt i sin väg.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Godzilla

En riddares historia

En riddares historiaEn riddares plötsliga död ger en fattig väpnare tillfälle att ta över rustningen och under förfalskat, adligt namn delta i riddarturneringar i 1300-talets Frankrike.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:10. Läs mer om En riddares historia

Going in Style

Going in StyleJoe, Albert och Willie har varit vänner en evighet – jobbat på samma ställe, bott i samma kvarter, umgåtts med samma människor. Nu delar de även åldrandet med allt vad det innebär av fysiska krämpor och ekonomiska utmaningar. Livet flyter på i en lugn lunk mellan läkarbesök och boulespel i parken – fram till den dag då bolaget de jobbat för säljs och pensionspengarna går upp i rök.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Going in Style

Birds of Prey

Birds of PreyEfter att det har tagit slut med Jokern slår sig Harley Quinn samman med Black Canary, Huntress och Renee Montoya för att rädda en ung flicka från ledaren i ond organisation.

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Birds of Prey

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *