Kvällens filmer: 10 orsaker att hata dig, Paranormal acti…

Idag lördag visas följande filmer på TV: 10 orsaker att hata dig, Paranormal activity, Hancock, Braveheart, The Twilight Saga: Eclipse, Skojar du, eller?, Against the Dark, Dark Country

10 orsaker att hata dig

Redan första dagen i nya skolan faller Cameron pladask för vackra Bianca, men Bianca inte får gå ut med killar för sin pappa. Han ställer som ultimatum att först när den griniga, totalt hopplösa storasystern Kat också går ut med killar, är det dags för Bianca. Cameron försöker lösa problemet genom att hitta en kille som kan tänka sig att gå ut med Kat.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 18:00 – 20:00

Paranormal activity

Paranormal ActivityEtt ungt par flyttar in i sitt nya hem och upptäcker att deras hus är hemsökt. De installerar en övervakningskamera som ska registrera allt som händer medan de sover för att skaffa bevis för sina farhågor.

Trailer för Paranormal activity

Filmen visas på Sjuan klockan 00:55 – 02:50

Hancock

HancockDen alkoholiserade superhjälten John Hancock är den mest hatade personen i Los Angeles då trots att han räddar liv även förstör byggnader som medför enorma reparationskostnader för staden. När han räddar livet på PR gurun Ray Embrey upplever denne att han står i skuld till Hancock och beslutar sig för att ändra hans image till det bättre.

Trailer för Hancock

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 22:50

Braveheart

BraveheartBerättelsen om Wallaces hjältemod sprider sig efter det att han försökt rädda sin fru då hon blivit överfallen av engelska trupper. Men tyvärr blir hon dödad och efter sorg, bitterhet och besatthet av hämnd, blir han istället besatt av en kamp för sitt lands frihet. Han inspirerar alla förtryckta att med vapen ta upp kampen mot England. Det hämndkorståg som Wallace startat blir upptakten till ett grymt och kallblodigt krig.

Trailer för Braveheart

Filmen visas på TV3 klockan 22:50 – 02:15

The Twilight Saga: Eclipse

När Seattle härjas av en rad mystiska mord och en ondsint vampyr fortsätter sin hämndjakt omges Bella Swan återigen av fara. Mitt i alltihop tvingas hon att välja mellan sin kärlek till Edward och vänskapen med Jacob – samtidigt som hon vet att hennes beslut har potential att återuppväcka den eviga kampen mellan vampyrer och varulvar.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:25

Skojar du, eller?

Djurfångaren Gilly Noble träffar den snygga och trevliga, men sanslöst inkompetenta, hårfrisörskan Jo. De blir genast sanslöst förälskade i varandra. Gilly jobbar som hundfångare men vill bli veterinär. Han söker ivrigt efter sina riktiga föräldrar. Lyckan är total ända tills paret på grund av en ödets nyck får höra att de har samma mamma.

Filmen visas på TV6 klockan 23:25 – 01:25

Against the Dark

Against the DarkSvärdsmästaren Tagart (Steven Seagal) leder en operationsstyrka bestående av före detta militärer på ett våldsamt uppdrag. Deras måltavlor: vampyrer. Kvar i en postapokalyptisk värld, som sugits ut av blodtörstiga vampyrer, finns ett fåtal överlevande människor instängda på ett nedsmittat sjukhus. Tagart är deras enda hopp och han vet att den enda lösningen är att göra slut på vampyrerna. Nu måste människornas sista medborgargarde stå upp mot de köttätande blodsugarna om inte deras släkte ska utrotas för alltid.

Filmen visas på TV6 klockan 01:25 – 02:10

Dark Country

Dark CountryEtt nygift par på väg från Las Vegas tvingas att göra någonting åt en död kropp ute i öknen, vilket förvandlar deras smekmånad till en helvetesfärd.

Trailer för Dark Country

Filmen visas på TV6 klockan 02:10 – 03:35