Kvällens filmer: 101 dalmatiner, Dödligt vapen 4, The Kin…

101 dalmatiner, Dödligt vapen 4, The Kingdom, Den siste actionhjälten, The Fast and the Furious, Höken är lös, Lucky Number Slevin, Skamgrepp, Street Fighter: The Legend of Chun-Li, R.L Stines Spöktimmen – Tänk inte på det, Bluffen, Real Crime: Bombers on the Run

101 dalmatiner

19:55 – 22:00

Amerikansk komedi från 1996. Modedrottningen Cruella De Vil kidnappar dalmatinerhundarna Pongos och Perditas valpar för att göra en päls av dem. Med hjälp av sina många vänner beger sig Pongo och Perdita iväg för att rädda sina valpar från deras fruktade kidnappare (n)

Dödligt vapen 4

22:00 – 00:25

Martin Riggs och Roger Murtaugh är uppsatta på de kinesiska Triadernas dödslista.

The Kingdom

21:30 – 23:20

The KingdomAmerikansk långfilm från 2007. En grupp amerikaner som bor och arbetar i ett säkert inhägnat område i Saudiarabien firar sin årliga picknickdag och spelar baseball när terrorister plötsligt intar platsen. HD.

Den siste actionhjälten

20:00 – 22:35

Danny älskar actionhjälten Jack Slater (Arnold Schwarzenegger) och av en vän får han en magisk biobiljett till den senaste Slater-rullen. I salongen dras Danny helt plötsligt in i filmduken. Han hamnar i en låtsasvärld där de goda alltid segrar.

The Fast and the Furious

22:35 – 00:40

The Fast and the FuriousEn nyutexaminerad polis vid namn Brian O’Conner säger sig vara racerförare och infiltrerar ett kriminellt gäng för att undersöka en brottshärva. Han lyckas ställa sig in hos gruppens ledare, men medlemmarna börjar snart misstänka att det finns en inkräktare bland dem och plötsligt svävar han i livsfara.

Höken är lös

01:10 – 03:05

Mästertjuven Hudson Hawk (Bruce Willis) släpps ut efter att ha tillbringat de senaste tio åren i fängelset Sing Sing. Världens mest beryktade inbrottstjuv vill bli hederlig men ingen tror honom. Hans övervakare, polisofficer Gates, föreslår honom att stjäla en värdefull ryttarstayett av Leonardo da Vinci från en auktionsfirma i New York. Hawk vägrar. När hans mångårige partner, Tommy Five-Tone, sedan kommer med samma förslag och Hudson hotas av två maffiabröder går han med på uppdraget…

Lucky Number Slevin

22:00 – 00:15

Lucky Number SlevinNär en person förlorar sin identitet hamnar Slevin i en konflikt mellan två av stadens största brottslingar och han övervakas av både polisen och den ökände yrkesmördaren Goodkat. Kommer han lyckas komma undan innan de får tag på honom?

Skamgrepp

21:00 – 23:35

SkamgreppHans karriär, hans äktenskap och hans framtid – allt står på spel för verkställande direktör Tom Sanders. Han avböjer en kärleksaffär med sin nya chef och nu anklagar hon honom för sexuella trakasserier. Plötsligt måste Tom kämpa för att få tillbaka sitt liv.

Street Fighter: The Legend of Chun-Li

02:20 – 03:55

Street Fighter: The Legend of Chun-LiHans karriär, hans äktenskap och hans framtid – allt står på spel för verkställande direktör Tom Sanders. Han avböjer en kärleksaffär med sin nya chef och nu anklagar hon honom för sexuella trakasserier. Plötsligt måste Tom kämpa för att få tillbaka sitt liv.

R.L Stines Spöktimmen – Tänk inte på det

03:05 – 04:35

13-åriga Cassie har svårt att anpassa sig till den nya stad och skola hon har flyttat till. Men hon får tiden att gå genom att utsätta ”populära” barn, och sin lillebror Max, för olika bus och skämt. När Halloween närmar sig är Cassie på jakt efter nya sätt att skrämmas på, och hamnar i en mystisk Halloween-butik där hon hittar en ovanlig bok som heter ”Den Onda Saken”. När Max tjatar på henne att läsa boken för honom, trots varningen ”Får ej läsas upp högt” ger hon till slut upp och läser för honom. Då hon kommer till den sista sidan i boken och den tydliga varningen – ”tänk inte på det” – börjar det kusliga äventyret.

Bluffen

02:50 – 05:15

Amerikansk dramathriller från 2007. Baserad på en sann historia. Författaren Clifford har återigen blivit refuserad och är desperat. Nu måste han hitta ett nytt ämne att skriva om och kommer på iden att låtsas att han har fått i uppdrag att skriva en biografi om en mytomspunnen industriman, Howard Hughes. Han hittar på information om Hughes som egentligen inte existerar och lyckas övertyga bokförlaget att ge ut boken. Med sitt djärva grepp lurar han inte bara förlaget utan också FBI, sin fru och sina vänner.

Real Crime: Bombers on the Run

02:20 – 03:20

Denna dokumentär berättar om en grupp terrorister, vars misslyckade attack mot Londons kollektivtrafik ledde till en dramatisk jakt på de skyldiga. Vi får se intervjuer med de vittnen som såg när gärningsmännen försökte detonera sina bomber, och de poliser som fick i uppdrag att få fast de skyldiga. Med hjälp av övervakningskameror och arkivmaterial pusslar denna dokumentär ihop gärningsmännens organisationer, och polisens utredningsarbete, innan gärningsmännen slutligen ställdes inför rätta. Mark Austin presenterar denna dokumentär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *