Kvällens filmer: 127 timmar, Epic: Skogens hemliga rike, Disturbia,…

127 timmar

Idag söndag den 24 juli sänds följande filmer på TV: 127 timmar, Epic: Skogens hemliga rike, Disturbia, Revolutionary road, Vamps, The accidental husband, Blue crush 2, Away and back

127 timmar

127 timmarAmerikanskt drama från 2010. Äventyraren Aron Ralston klättrar ensam i en ravin i Utahs vildmark när ett klippblock plötsligt rasar över honom. Fastklämd och utan hopp om räddning tänker han tillbaka på sitt liv. Ställd inför ett omänskligt val gör han till slut det han måste för att rädda sig själv. Skådespelare: Amber Tamblyn, Kate Mara, James Franco.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:50

Epic: Skogens hemliga rike

Epic: Skogens hemliga rikeAmerikanskt äventyr från 2013. Sjuttonåriga MK flyttar in hos sin uppfinnarpappa, som är besatt av att hitta ett mystiskt småfolk som han påstår bor i skogen. Det visar sig att folket är verkligt, och MK krymps ner till deras storlek, och hamnar mitt i striden mellan det goda småfolket och de onda insekterna. Skådespelare: Josh Hutcherson, Colin Farrell, Beyoncé Knowles, Amanda Seyfried.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:00

Disturbia

DisturbiaAmerikansk thriller från 2007. Kale döms till tre månaders husarrest för att ha slagit en lärare och tillbringar dagarna med att spionera på grannarna. Allt är bara på skoj tills situationen tar en skrämmande vändning. Kale misstänker att en granne är en seriemördare, men han kan inte bevisa någonting, inte övertyga någon och inte lämna huset utan att starta övervakningslarmet. Med hjälp av sina vänner gör Kale allt han kan för att avslöja sanningen. Men mördaren upptäcker snart att någon är honom på spåren. Skådespelare: Carrie-Anne Moss, David Morse, Sarah Roemer, Shia Labeouf.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

Revolutionary road

Revolutionary roadAmerikanskt drama från 2008. I Connecticut under mitten av 50-talet lever April och Frank Wheeler, ett ungt, framgångsrikt par som bor med sina barn i en förort. Övertygade om att de vill ha ut mer av livet än sina medelmåttiga grannar, bestämmer paret sig för att flytta till Frankrike, där de hoppas få utlopp för sina mer konstnärliga sidor. Skådespelare: Kate Winslet, Michael Shannon, Leonardo Dicaprio.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 15:40

Vamps

VampsAmerikansk komedi från 2012. Goody och Stacy är stereotypa singelmänniskor som alltid letar efter nästa kick, men de har en stor hemlighet (de råkar vara moderna vampyrer). Men även med flera livstiders dejtingerfarenhet bakom sig, inser de att de fortfarande har mycket att lära om förhållanden. Stacy blir oväntat kär i sonen till en vampyrjägare, och Goody träffar på sin drömkille från årtionden tidigare. Skådespelare: Dan Stevens, Richard Lewis, Sigourney Weaver, Alicia Silverstone, Krysten Ritter.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 13:50

The accidental husband

The accidental husbandBrittisk-amerikansk komedi från 2008. Emma Lloyds radioprogram är en succé. Där lobbar hon för att mogna förhållandes grundvärden är omtänksamhet och ömsesidighet. Hon har till och med blivit erbjuden att skriva en bok om det hela. Samtidigt är hon förlovad med en man som skriver under på det hon predikar i sina radioprogram. Men plötsligt visar det sig att Emma är gift med en man hon aldrig tidigare träffat. Förvånad och irriterad letar hon reda på sin ”riktiga” man. Trots att han är allt hon inte är dras hon till brandmannens charm. Skådespelare: Colin Firth, Sam Shepard, Isabella Rossellini, Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Blue crush 2

Blue crush 2Amerikanskt drama från 2011. Dana från Kalifornien är ung, vacker och har en stor talang för att surfa. När hennes far vill att hon ska börja studera, trotsar hon hans önskan och ger sig ut på ett äventyr till hennes döda mors hemstad i Sydafrika. Inspirerad av sin mors dagbok bestämmer sig Dana för att uppfylla moderns önskan om att surfa på vågorna vid Jeffreys Bay. Skådespelare: Elizabeth Mathis, Ben Milliken, Sasha Jackson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 12:40

Away and back

Away and backAmerikansk dramakomedi från 2015. När en ovanlig svan landar på en änkemans bondgård måste han och hans tre barn handskas med både den stora fågeln och en ambitiös ornitolog. Hon visar sig vara en egensinnig kvinna som är mer intresserad av fågelfamiljer än mänskliga sådana. Skådespelare: Maggie Elizabeth Jones, Jaren Lewison, Connor Paton, Jason Lee, Minka Kelly.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 14:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *