Kvällens filmer: 2 guns, Edge of tomorrow, Mumien – återkomsten, Batman -…

2 guns

Idag fredag den 5 november sänds följande filmer på TV: 2 guns, Edge of tomorrow, Mumien – återkomsten, Batman – återkomsten, Hustlers

2 guns

2 gunsAmerikansk thriller från 2013. Bobby och Stig är två skurkar som jobbar sig upp i den undre världen. Vad de inte vet är att båda är under cover-agenter. Med samma mål: att krossa drog-kungen Papi Greco. Mer problem uppstår då de rånar en bank för att sno Grecos pengar – och istället lämnar banken med CIA:s miljoner. De måste nu jobba ihop för att hitta ett sätt ur denna knipa, allt medan de jagas från alla håll. Underhållande buddy-action med Denzel, Mark Wahlberg och Paula Patton.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om 2 guns

Edge of tomorrow

Edge of tomorrowAmerikansk sci fi-action från 2014. Jorden attackeras av varelser från en främmande planet, och soldaten Cage skickas ut på slagfältet med ett omöjligt uppdrag. Han dör i striderna, men kastas då in i en tidsloop som gör att han får återuppleva samma dag om och om igen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Edge of tomorrow

Mumien – återkomsten

Mumien - återkomstenAmerikansk äventyrsthriller från 2001. Tio år efter det första mötet med den mumifierade prästen hotas Rick och Evelyns idyll av en 6000 år gammal förbannelse. Den ska återuppväcka guden Anubis armé från de döda och förinta jordens civilisation.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Mumien – återkomsten

Batman – återkomsten

Batman - återkomstenAmerikansk action från 1992. Efter att ha besegrat Jokern står nu Batman inför Pingvinen, en vanställd individ vars önskan är att bli accepterad i Gotham. Han tar hjälp av den fördärvade affärsmannen Max Schreck för att bli Gothams borgmästare och tillsammans gör de allt i sin makt för att visa Batman i dålig dager. Samtidigt som Batman försöker rentvå sitt namn tvingas han också ta itu med den mystiska Catwoman som har samma personlighetsstörning som han själv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Batman – återkomsten

Hustlers

HustlersAmerikanskt kriminaldrama från 2019. Stripporna Ramona och Destiny har svårt att få tillvaron att gå ihop. Tillsammans med några kollegor bestämmer de sig för att börja lura pengar av sina kunder, de ljusskygga Wall Street-typer som skott sig på andra under finanskrisen. Filmen bygger på verkliga händelser i New York i slutet av 00-talet.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:00. Läs mer om Hustlers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *