Kvällens filmer: 2012, The change-up, Ocean’s eleven, The big short, John Q,…

2012

Idag fredag den 19 augusti sänds följande filmer på TV: 2012, The change-up, Ocean’s eleven, The big short, John Q, The fast and the furious, En gång i Phuket

2012

2012Amerikansk action från 2009. Mayaindianerna förutspådde för hundratals år sen jordens undergång år 2012. När de gamla sägnerna blir verklighet och människorna står inför världens förintelse, kämpar Jackson Curtis inte bara för att rädda sin familj, utan hela mänskligheten. Det blir en omöjlig kamp mot klockan och hopplösa odds. Men Jackson vägrar att ge upp trots att allt hopp verkar vara ute.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00. Läs mer om 2012

The change-up

The change-upAmerikansk komedi från 2011. Mitch och Dave växte upp tillsammans som bästa vänner, men med årens lopp har de långsamt glidit isär. Medan Dave är en överarbetad advokat, make och trebarnsfar har Mitch förblivit en ensamstående barnrumpa. Efter en blöt kväll ute vänds Mitch och Daves världar upp och ner när de vaknar upp i varandras kroppar. Trots friheten från normala rutiner och vanor upptäcker männen snart att den andras liv är långtifrån så rosenrött som det verkat på avstånd.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:25. Läs mer om The change-up

Ocean’s eleven

Ocean's elevenAmerikansk action från 2001. Gentlemannatjuven Danny Ocean tänker råna Las Vegas största kasinon, vilka ägs av den hänsynslöse Terry Benedict. Bytet är 150 miljoner dollar. Danny kan dock inte klara denna gigantiska kupp ensam.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Ocean’s eleven

The big short

The big shortAmerikansk långfilm från 2015. Om den finansiella krisen 2007 och 2008. Fondförvaltaren Michael Burry inser att den stabila amerikanska bostadsmarknaden är ett luftslott och tvekar inte för att spekulera. Han är inte ensam snart börjar fler tvivla på den amerikanska ekonomis stabilitet.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om The big short

John Q

John QAmerikanskt drama från 2002. John Quincy Archibalds son Michael kollapsar på grund av hjärtfel under en fotbollsmatch. John kör Michael till akuten, där han får veta ett Michaels enda hopp är en hjärttransplantation. Johns försäkring täcker dock inte kostnaderna för operationen. John Q tar därför sjukhuspersonalen och patienterna som gisslan tills läkarna går med på att genomföra den.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om John Q

The fast and the furious

The fast and the furiousAmerikansk action från 2001. En nybliven polis låtsas vara en medlem av ett racing team för att kunna undersöka en juvelkupp. Han lyckas ställa sig in hos teamets ledare, men upptäcker snart att han är i fara eftersom de andra medlemmarna i teamet misstänker att han är en inkräktare.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The fast and the furious

En gång i Phuket

En gång i PhuketSvensk romantisk komedi från 2011. Sven har ett jobb som inte leder någonstans och som han vill komma bort ifrån. När en av hans vänner dör oväntat bestämmer han sig för att klippa av banden och ge sig ut på ett nytt äventyr som tar honom till Phuket, Thailand, där han börjar skriva.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om En gång i Phuket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *