Kvällens filmer: 25th Hour, Och så kom Polly, Charlies än…

25th Hour, Och så kom Polly, Charlies änglar, Charlies Änglar – Utan hämningar, En djävulsk romans, Stardust, Gudfadern III, The Art of War II: Betrayal, Hush Little Baby, Det är nåt som inte stämmer

25th Hour

22:00 – 00:35

25th HourMonty Brogan är en småskurk som åkt fast i en knarkrazzia i sitt hem på Manhattan. Han har bara 24 timmar kvar i frihet innan han ska avtjäna ett sju år långt fängelsestraff. Under sitt sista dygn på fri fot vänder sig Monty till sin far och sina vänner för att ta farväl. Medan timmarna rinner iväg försöker Monty reda ut sitt liv så gott det går.

Och så kom Polly

22:00 – 23:30

Och Så Kom PollyAmerikansk långfilm från 2004. Reuben Feffer är en neurotisk riskanalytiker. Hans liv är välplanerat; han är lyckligt nygift och han tar inga risker i livet. Men så plötsligt inträffar det oväntade; hans nyblivna fru är otrogen under deras första dag på smekmånaden. Då kommer Polly in i hans liv – en gammal barndomskompis som älskar kryddstark mat, illrar, extrema sporter och att dansa salsa och Reubens liv blir sig aldrig likt igen.

Charlies änglar

20:00 – 22:00

Charlies ÄnglarCharlies änglar är berättelsen om Alex, Nat och Dylan, tre kvinnliga agenter som trots att de är så olika delar starka vänskapsband. Tillsammans är de ett oslagbart team. Datageniet Eric Knox har blivit kidnappad vilket kan få katastrofala följder för hans multinationella företag. De tre ”änglarna” Alex, Nat och Dylan kallas in för att genomföra en riskfylld och vågad räddningsaktion. Det står snart klart för dem alla att kidnappningen av Knox bara är början. Filmen är baserad på TV-serien från 70-talet där Farrah Fawcett, Jaclyn Smith och Kate Jackson utgjorde originaltrion. I huvudrollerna ser vi nu Drew Barrymore (Scream, Wedding Singer), Cameron Diaz (Den där Mary, Min bäste väns bröllop) och Lucy Liu från TV-serien Ally McBeal. Text-TV s. 690.

Charlies Änglar – Utan hämningar

22:00 – 00:10

Charlies änglar Alex, Nat och Dylan är tillbaka i ännu ett actionpackat äventyr. Återigen tvingas de tre kvinnliga agenterna förklä sig till nära nog oigenkännlighet och ta sig an ett avancerat detektivuppdrag. Den här gången måste de vackra flickorna söka reda på två välkamouflerade datafiler som innehåller FBI:s vittnesskyddsregister. Jakten på filerna trappas upp när ett av vittnena hittas mördad och flickorna beger sig till mörkaste Mongoliet för att lösa fallet… Filmen är baserad på TV-serien från 70-talet där Farrah Fawcett, Jaclyn Smith och Kate Jackson utgjorde originaltrion.

En djävulsk romans

00:10 – 02:05

En djävulsk romansSebastian Valmont (Ryan Phillippe) och Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Gellar) är styvsyskon. De bor i en lyxig lägenhet på Manhattan och har extremt förmögna föräldrar. Syskonens favoritsysselsättningar är sex och intriger. Samtidigt som Kathryn smider planer för att hämnas på sin ex-pojkvän, har Sebastian läst om en tjej, Annette (Reese Witherspoon), som inte kan tänka sig att ha sex före äktenskapet. Sebastian slår vad med Kathryn om att han kan få Anette i säng. Om han misslyckas måste han ge bort sin bil till Kathryn, om han lyckas har Kathryn lovat att ha sex med honom. Sebastian räknar dock inte med att han ska få äkta känslor för Annette… Text-TV s. 690.

Stardust

21:30 – 22:00

StardustAmerikansk science fiction från 2007. Tristan bor i byn Wall och bestämmer sig för att trotsa byns regler och gå över muren som skiljer hans hemby från den magiska världen Stormhold. Tristan är ute efter en fallande stjärna som ska vinna hans älskades hjärta. Det visar sig att stjärnan är en ung kvinna och Tristan är inte den enda som är ute efter henne. Åldersgräns 11 år.

Gudfadern III

00:20 – 03:50

Amerikanskt drama från 1990. Den tredje och sista filmen om maffiafamiljen Corleone i New York. Michael Corleone är Gudfader och drömmer om att göra enbart lagliga affärer. Han letar efter sin efterträdare, och det kan bli brorsonen Vincent. Men det valet kan medföra att Michaels dröm om respekt och anseende förvandlas till ett blodigt inferno. Åldersgräns 15 år.

The Art of War II: Betrayal

23:00 – 01:10

The Art of War II: BetrayalDen numera pensionerade agenten Neil Shaw anlitas för att hämnas mordet på hans mentor. Hans mål är att reda i en korruptionshärva i vilken en kompis tillika senator har fungerat måltavla för olika anklagelser. Till att börja med är Neil motsträvig, men sedan visar han prov på vad han gör allra bäst: vara bitter och allvarlig, samt sparka motståndarna i pungen.

Hush Little Baby

02:05 – 03:35

Jamies yngsta dotter Amanda drunkar i en tragisk olycka, vilket tar hårt på hennes unga mor. Två långa år senare blir hon gravid igen och både hon och hennes man Peter glädjer sig åt att bli föräldrar. Men det är någonting underligt med den lilla nyfödda. Bebisen Catlin verkar vara olik andra barn från det ögonblick hon föds.

Det är nåt som inte stämmer

03:35 – 05:35

Augusten Burroughs hade en traumatisk barndom med en alkoholiserad far och en instabil mor. Hans ungdomsår blir knappast bättre då han tvingas flytta in hos sin mammas terapeut och dennes minst sagt bisarra familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *