Kvällens filmer: 3:10 to Yuma, I skuggan av ett brott, Ey…

3:10 to Yuma, I skuggan av ett brott, Eyes wide shut, Signs, Enough, Cleaner

3:10 to Yuma

21:25 – 23:25

3:10 to YumaI Arizona i slutet av 1800-talet har den ökände och laglöse Ben Wade tillsammans med sitt hårda gäng av tjuvar och mördare förpestat livet för Southern Railroad. När Wade tillfångatas erbjuder sig en krigsveteran från inbördeskriget, Dan Evans, att överlämna honom levande till ”3:10 to Yuma”, ett tåg som ska föra mördaren till rättegången.

I skuggan av ett brott

23:30 – 01:15

Kriminalassistenten Mike Keegan får uppdraget att beskydda Claire Gregory, en vacker kvinna som varit vittne till ett brutalt mord i societetskretsen. Keegan blir betagen av Claires fashionabla livsstil, och snart kan han inte skilja på att vara beskyddare och att vara besatt. Samtidigt ska han hela tiden ligga ett steg före den livsfarlige mördaren.

Eyes wide shut

23:55 – 03:15

Eyes Wide ShutBrittisk thriller från 1999. William Harford blir bestört när hans fru berättar att hon har haft fantasier om en annan man. Chockad beger han sig ut på New Yorks gator där han genom en bekant får höra om ett hemligt sällskap som håller en dekadent fest. William smiter in på festen och hans liv blir aldrig detsamma.

Signs

22:00 – 00:05

SignsGraham Hess är en präst som förlorat gudstron sedan hans fru omkommit i en bilolycka. Han bor på en gård i Pennsylvania med sina två barn och sin bror Merrill. En morgon upptäcker Graham stora symmetriska cirklar på sin åker. Vem har gjort dem? Och varför? Är det hela bara ett bisarrt skämt utfört av traktens ungdomar? Amerikansk Sci-Fi thrillerfilm från 2002.

Enough

21:00 – 23:20

EnoughDen unga Slim har så gott som allt en kvinna kan önska sig – en stilig äkta man, ett vackert hem och en bedårande liten dotter. Men hennes perfekta tillvaro vänds upp och ner när hennes make Mitch visar sig vara allt annat än perfekt. Mitch misshandlar henne och hon vet att han aldrig skulle acceptera att hon lämnade honom. Till slut inser Slim att hon måste göra upp med sin äktenskapliga plågoande en gång för alla… Text-TV s. 690.

Cleaner

03:15 – 05:15

CleanerAmerikansk dramathriller från 2007. Den före detta polisen Tom Cutler livnär sig på att sanera brottsplatser. En dag får han uppdraget att städa upp efter ett osedvanligt blodigt mord i en förortsvilla. Han gör sitt jobb och lämnar huset men när han ska hämta sina pengar säger frun i huset att hon inte beställt något jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *