Kvällens filmer: 500 days of Summer, Fight Club, Once aro…

500 days of Summer, Fight Club, Once around, Spider-Man 2, The In-Laws, The Best Man, Point Break, Fullt hus 2, Mångalen

500 days of Summer

20:00 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 2009. Tom är en obotlig romantiker och när han träffar kollegan Summer är han övertygad om att han hittat sin drömtjej. Men Summer delar inte hans livssyn. Hon tror inte att kärlek existerar och vill inte ha ett seriöst förhållande (n)

Fight Club

22:00 – 00:50

Fight ClubBerättaren lever i en till synes meningslös tillvaro. Materiellt är han välbärgad och i enlighet med samhällets norm försöker han fylla livet genom konsumtion. Men tillfredsställelsen uteblir. Då träffar han den gåtfulle Tyler Durden och grundar Fight Club. Vuxna karlar träffas i en sjaskig källare och ger varandra på käften.

Once around

22:00 – 23:50

Once AroundAmerikansk långfilm från 1991. Renata Bella känner att hon misslyckats i livet och med sin karriär. Men när hon går på ett seminarium om fastighetsförsäljning, möter hon äntligen ”den sanna kärleken”. Sam Sharpe är en framgångsrik säljare, men är samtidigt mycket äldre än Renata. Hon dras med av hans överdrivet bombastiska stil och uppsluppna natur. Men det leder till konflikt med hennes far.

Spider-Man 2

20:00 – 22:40

Spider-Man 2Två år har gått sedan den stillsamme Peter Parker drabbades av olyckan som kom att förändra hans liv och som gav honom en alldeles speciell gåva/förbannelse. Desperat försöker han hitta balans i sitt liv – mellan en vardag som universitetsstuderande och den hemliga identitet som superhjälte han ständigt måste leva med. Han plågas av att behöva bära sin hemlighet ensam och att den ständigt utgör ett hot emot de människor han älskar. Hans gränslösa kärlek till Mary Jane växer sig allt starkare och Peter står ständigt inför dilemmat om han ska berätta för henne om sitt hemliga liv eller inte. Vänskapen med Harry Osborn kompliceras av dennes bitterhet och växande hat mot Spider-Man – som bär ansvaret för Harrys pappas död. Till och med Peters älskade faster May, som för en personlig kamp efter maken Bens död, börjar tvivla på sin brorson. Intrigerna trappas upp. Spider-Mans liv kompliceras ytterligare då en ny fiende dyker upp; den geniale Otto Octavius, som blir reinkarnerad till den vansinnige och flerarmade Dr. Octopus. I rollerna ser vi Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco och Alfred Molina.

The In-Laws

22:40 – 00:30

The In-LawsJerry Peyser är en tystlåten fotspecialist som lever ett tillbakadraget liv tills det att hans dotter tillkännager att hon ska gifta sig – med en helgalen CIA-agent!

The Best Man

01:25 – 03:40

The Best ManHarpers självbiografi är så gott som ute på hyllorna, hans flickvän Robin vill gifta sig och han är marskalk på Lance bröllop, en idrottsman. Han reser till New York i förväg, för att umgås med Lance och några andra vänner. Däribland Jordan, en kvinna som han nästan haft sex med. Männen diskuterar kvinnor och Jordan vill försöka igen med Harper – åtminstone för en natt. Harper är rädd att lance ska läsa hans bok och få reda på att den blivande bruden legat med honom för att hämnas på Lance många snedsteg. Kommer Harper att växa upp innen Lance dödar honom, Jordan förför honom och han förlorar Robin?

Point Break

21:00 – 23:25

Point BreakDen unge FBI-agenten Johnny Utah utreder en serie bankrån. FBI tror att bankrånarna kan vara surfare och skickar Johnny att undersöka på stranden under täckmantel för att beblanda sig med surfarna och samla information. Utah träffar Bodhi – gängledaren, och dras till sin nye väns livsstil.

Fullt hus 2

21:00 – 23:00

Tom Baker och hans fru Kate hoppas kunna samla familjen för en minnesvärd sommarsemester, och tar med sina 12 barn till det natursköna Lake Winnetka. Men semestern förvandlas snart till allvar när de ställer upp i en tävling mot Toms ärkerival Jimmy Murtaugh.

Mångalen

02:15 – 04:25

Amerikansk romantisk komedi från 1987. Loretta ska gifta sig med Johnny som hon varit tillsammans med länge. Passionen har för länge sedan slocknat men hon svarar ändå ja när Johnny friar. Hans bror Ronny, som Johnny inte sett på över fem år, och Loretta träffas och upptäcker snart att de verkligen förstår varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *