Kvällens filmer: 8 Mile, Men in black: International, I Am Patrick Swayze

8 Mile

Idag tisdag den 29 mars sänds följande filmer på TV: 8 Mile, Men in black: International, I Am Patrick Swayze

8 Mile

8 MileAmerikanskt drama från 2002. Jimmy Smith, eller B Rabbit som han också kallas, är en kille som inte får tummen ur och tar tag i sitt liv, eller karriär. Han är arg på sin alkoholiserade mamma och oroad för sin lillasyster och får utlopp för sina känslor genom att rappa. Hans vänner försöker uppmuntra honom att delta i en raptävling, men Rabbit vägrar. Tills han träffar en tjej som ger honom hopp om att livet faktiskt kan bli bättre.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om 8 Mile

Men in black: International

Men in black: InternationalAmerikansk action från 2019. Ett nytt par agenter, H och M, står inför ett nytt främmande hot. Det kan ta form av vem som helst, inklusive MIB-agenter. Nu måste de slå sig samman för att rädda byrån och i slutändan världen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Men in black: International

I Am Patrick Swayze

I Am Patrick SwayzeMed filmer som Ghost, Point Break och Dirty Dancing blev Patrick Swayze en av 1980-talets stora filmstjärnor och en sexsymbol. Men bakom ytan och glamouren fanns en missförstådd filmstjärna. Nu berättar hans närmaste vänner och familj om mannen som de kallade för Buddy. Genom tidigare aldrig visat material och intervjuer berättas en historia om pojken från Texas som studerade balett. De berättar också hur han såg på sina mest kända roller, sitt okända alkoholmissbruk och till slut cancer.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 18:30. Läs mer om I Am Patrick Swayze

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *