Kvällens filmer: A good day to die hard, Elysium, Elizabethtown, The…

A good day to die hard

Idag söndag den 6 mars sänds följande filmer på TV: A good day to die hard, Elysium, Elizabethtown, The guardian

A good day to die hard

A good day to die hardAmerikansk action från 2013. När John McClanes son Jack försvinner under oklara omständigheter i Ryssland flyger han till Moskva för att hitta honom. Det visar sig att Jack jobbar som CIA-agent, och far och son McClane hamnar i en konflikt med en rysk liga. Skådespelare: Jai Courtney, Sebastian Koch, Bruce Willis.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 01:15

Elysium

ElysiumAmerikansk science fiction-action från 2013. Det är år 2154 och två klasser existerar i samhället. De väldigt rika, som flytt till en konstgjord värld kallad Elysium, och resten – som lever på en trasig och överbefolkad jord. Sekreterare Delacourt gör allt för att upprätthålla anti-immigrationslagar för att kunna behålla Elysiums lyxiga livsstil. Det hindrar dock inte jordens befolkning att försöka ta sig in på alla sätt möjliga. När Max inser att han inte kan bekämpa sin cancer på jorden går han med på att anta ett farligt uppdrag som inte bara kan rädda hans liv utan även skapa jämlikhet mellan dessa polariserade världar. Skådespelare: Sharlto Copley, Alice Braga, Diego Luna, Matt Damon, Jodie Foster.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Elizabethtown

ElizabethtownAmerikansk komedi från 2005. Drew Baylor arbetar som industridesigner och har genomfört ett ekonomiskt katastrofprojekt som kostat företaget miljonbelopp. När hans far dör under ett besök i sin hemstad Elizabethtown i Kentucky får Drew i uppdrag att åka dit och hämta hem hans kropp. På vägen träffar han flygvärdinnan Claire och det blir ett möte som för alltid kommer att förändra både Drews och Claires liv. Skådespelare: Jessica Biel, Judy Greer, Jed Rees, Alec Baldwin, Orlando Bloom, Susan Sarandon, Kirsten Dunst.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 17:35

The guardian

The guardianAmerikansk action från 2006. Tyngd av sorg efter en misslyckad räddningsaktion, får livräddaren Ben Randall ett uppdrag han inte vill ha – att träna upp ytbärgaraspiranter. Snart drabbar han samman med den stöddige simmarstjärnan Jake Fisher, som drivs av en mörk hemlighet och är mer intresserad av att slå Bens livräddningsrekord än att själv rädda liv. Skådespelare: Sela Ward, Melissa Sagemiller, Clancy Brown, Kevin Costner, Ashton Kutcher.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 16:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *