Kvällens filmer: A good day to die hard, Harry Potter och hemligheternas…

A good day to die hard

Idag söndag den 23 augusti sänds följande filmer på TV: A good day to die hard, Harry Potter och hemligheternas kammare, The change-up, Grease, Bodyguard, The perfect man, Under Toscanas sol, Surfer, Dude

A good day to die hard

A good day to die hardAmerikansk action från 2013. När John McClanes son Jack försvinner under oklara omständigheter i Ryssland flyger han till Moskva för att hitta honom. Det visar sig att Jack jobbar som CIA-agent, och far och son McClane hamnar i en konflikt med en rysk liga. Skådespelare: Jai Courtney, Sebastian Koch, Bruce Willis.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Harry Potter och hemligheternas kammare

Harry Potter och hemligheternas kammareHarry Potter är i färd med att återvända till sitt andra år på skolan Hogwarts men någon försöker stoppa honom. Till slut lyckas han ta sig till skolan och där inser han orsaken till att någon ville förhindra honom. Mystiska saker börjar inträffa på skolan och elever blir förstenade.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 15:45

The change-up

The change-upAmerikansk komedi från 2011. Mitch och Dave växte upp tillsammans som bästa vänner, men med årens lopp har de långsamt glidit isär. Medan Dave är en överarbetad advokat, make och trebarnsfar har Mitch förblivit en ensamstående barnrumpa. Efter en blöt kväll ute vänds Mitch och Daves världar upp och ner när de vaknar upp i varandras kroppar. Trots friheten från normala rutiner och vanor upptäcker männen snart att den andras liv är långtifrån så rosenrött som det verkat på avstånd. Skådespelare: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Grease

GreaseAmerikansk musikal från 1978. Under ett besök i USA möter Sandy, från Australien, Danny Zuko och de blir förälskade. Till Sandys lycka bestämmer sig familjen för att stanna i USA. När Sandy sedan dyker upp på Dannys skola reagerar han inte som hon hoppats. Danny är ledare för det coola gänget T-birds och har ett rykte att leva upp till och Sandy passar inte in i hans livsstil. Sandy försöker att hitta vänner bland tjejerna i gänget Pink Ladies men hennes propra yttre får de andra tjejerna att göra narr av henne. Något måste göras, det är dags att göra sig av med den mesiga Sandy och tuffa till sig. Frågan är om Danny då kommer att vilja ha henne. 13/6. Skådespelare: Jeff Conaway, Barry Pearl, Kelly Ward, John Travolta, Olivia Newton-John.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 12:55

Bodyguard

BodyguardFrank Farmer har en bakgrund som högt ansedd livvakt, men misslyckades med att förhindra ett attentat mot president Reagan. Det resulterade i att Frank avgick som presidentens livvakt och nu tar sig an ett frilansuppdrag för en mordhotad sångerska.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

The perfect man

The perfect manAmerikansk komedi från 2005. Holly Hamilton har tröttnat på att flytta varje gång hennes mamma Jean gör slut med någon av sina pojkvänner. För att distrahera modern från hennes senaste dåliga val, hittar Holly på en hemlig beundrare som ska uppvakta Jean och stärka hennes sviktande självförtroende. När den virtuella romansen tar fart måste Holly fixa fram en kavaljer, och lånar en väninnas stilige farbror. Men för att hålla fasaden uppe och upprätthålla moderns nyvunna lycka tvingas hon ta till alltmer desperata åtgärder, och missar nästan den perfekte mannen när han väl dyker upp. Skådespelare: Chris Noth, Carson Kressley, Mike O’Malley, Hilary Duff, Heather Locklear.

Filmen visas på TV3 med start klockan 13:55

Under Toscanas sol

Under Toscanas solEfter en jobbig skilsmässa åker San Francisco-författaren Frances Mayes till Toscana för att vila. Under en rundtur faller hon för stundens ingivelse och köper ett 1700-talshus. Livet på den italienska landsbygden gör att kraften sakta återvänder.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:45

Surfer, Dude

Surfer, DudeSurfaren Steve (Matthew McConaughey från ”Tropic Thunder” och ”How To Lose A Guy In 10 Days”) lever ett tillbakalutat liv med stora vågor och små förpliktelser. Men när han återvänder hem till Malibu för att leva gott på sina surfframgångar inträffar katastrofen: havet är blankt som Paris Hilton! Steve måste sälja sin själ till djävulen – eller i varje fall till den mediemogul som vill göra en realityshow av surfarkungens liv!

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *