Kvällens filmer: A Lot Like Love, Wallander, Midnight Bay…

A Lot Like Love, Wallander, Midnight Bayou

A Lot Like Love

21:00 – 23:00

A Lot Like LoveOliver och Emily träffas för första gången på en flight mellan New York och LA. Båda är säkra på att de är varandras raka motsatser. Tiden går och de träffas med jämna mellanrum under de kommande sju åren, men timingen är aldrig rätt. De kämpar med förhållanden, karriärer och separationer, de träffas oftare och oftare och berättar allt för varandra. Amerikansk romantisk komedifilm från 2005.

Wallander

21:30 – 22:00

Svensk thriller från 2005. En kvinna hittas död hängandes upp och ner från taket i sin lägenhet och tappad på allt sitt blod. Men det finns inget spår av blodet. För Ystadpolisen blir det starten på en katt- och råttalek, där någon ständigt ligger ett steg före dem. Snart inser polisen att leken i själva verket är en attack mot dem och i synnerhet mot deras döttrar. Kommissarierna Wallander och Martinsson, som är kända för att vara rationella, blir som förbytta när de inser att deras familjemedlemmar är i fara. Åldersgräns 15 år.

Midnight Bayou

03:25 – 04:55

Midnight BayouDeclan Fitzpatrick köper en gammal plantage utanför New Orleans. Det sägs att det spökar där och när Declan flyttar in börjar han se och höra underliga saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *