Kvällens filmer: A Perfect Getaway, Dödscellen, All about…

A Perfect Getaway, Dödscellen, All about Steve, Big nothing, Peaceful Warrior

A Perfect Getaway

22:00 – 00:00

A Perfect GetawayCliff och Cydney är ett äventyrslystet par som firar sin smekmånad genom att backpacka på Hawaii. När de träffar en grupp vettskrämda fotvandrare som berättar om ett fruktansvärt mord på ett annat nygift par på ön, börjar de ana att deras drömresa kommer att förvandlas till en mardröm.

Dödscellen

00:00 – 02:15

Ku Klux Klan-medlemmen Sam Cayhall har suttit i dödscell i över 20 år, dömd för mord på två judiska pojkar. När endast fyra veckor återstår till avrättningen tar den unge oerfarne advokaten Adam Hall på sig uppgiften att få Sam benådad. Och för Adam är uppgiften större än att rädda en dödsdömd fånge – Sam är nämligen hans farfar. Text-TV s. 690.

All about Steve

21:00 – 22:00

All About SteveAmerikansk romantisk komedi från 2009. Mary Horowitz är en något udda tjej som arbetar som korsordskonstruktör och bor hemma hos sina föräldrar. När hon går på en dejt med kameramannen Steve lyckas hon skrämma livet ur honom. Men Mary är övertygad om att de är själsfränder och bestämmer sig för att följa efter honom när han beger sig ut på jobb runt om i USA. Steve blir förskräckt men Mary är inte den som ger sig i första taget.

Big nothing

23:15 – 00:55

Big NothingBrittisk dramakomedi från 2006. Charlie Wood är lärare men för tillfället arbetslös och för att få ihop ekonomin tar han jobb på ett dataföretag. Där möter han Gus som tipsar om hur de kan tjäna snabba pengar genom utpressning. Men inget går enligt planerna, dels dyker Gus före detta flickvän upp och vill vara med, Gus är inte så smart som han tror och Charlie har aldrig tidigare ägnat sig åt brottslighet.

Peaceful Warrior

02:00 – 04:15

Peaceful WarriorDen unge atleten Dan är storfavorit till att ta OS-guld. Han har allt: troféer, talang och en drös med groupies. Men plötsligt tar hans liv en oväntad vändning och han tvingas söka hjälp hos en mystisk främling. Filmen är baserad på Dan Millman’s bestseller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *