Kvällens filmer: After, Sagan om de två tornen, Inglourious basterds, ET -…

After

Idag söndag den 17 juli sänds följande filmer på TV: After, Sagan om de två tornen, Inglourious basterds, ET – the extra-terrestrial, Bodyguard, The outpost, Blues brothers, United 93, Love locks, Kärlek & skilsmässa

After

AfterAmerikanskt drama från 2019. Tessa Young är en 18-årig tjej som går på college, lever ett lugnt liv, har utmärkta betyg och en städad pojkvän. Hon är ambitiös och har alltid planerat saker i god tid. tills hon möter den snygge och kaxige Hardini Han har för många tatueringar en mörk hemlighet i bagagete. Tessa faller för Hardin och de inleder ett stökigt romantiskt förhållande som helt förändrar hennes livi.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:45. Läs mer om After

Sagan om de två tornen

Sagan om de två tornenAmerikanskt äventyr från 2002. Frodo och Sam fortsätter sin vandring till Mordor, och den en gång så oskyldige hobbiten börjar känna den obehagliga tyngden av sin svåra uppgift. Ju längre tid Frodo behåller ringen, desto mer skada gör den honom. Hobbittarna utkämpar en kamp mot tiden för att förstöra ringen innan det är för sent.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Sagan om de två tornen

Inglourious basterds

Inglourious basterdsAmerikansk-tysk krigsthriller från 2009. I det tyskockuperade Frankrike flyr en ung judinna undan nazisterna och skapar sig en ny identitet som biografägare i Paris. På annat håll i Europa planerar en judisk-amerikansk stridsskvadron ett attentat mot Tredje rikets ledare, och smider en plan som involverar hennes biograf.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Inglourious basterds

ET – the extra-terrestrial

ET - the extra-terrestrialAmerikansk science fiction från 1982. Den tioårige pojken Elliott blir vän med rymdvarelsen ET som är strandsatt på jorden. Men trots vänskapen längtar ET tillbaka till sin egen planet och nu måste Elliott hjälpa honom att komma i kontakt med sitt hem. Dessutom är vetenskapsmän och regeringen ET på spåren.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:55. Läs mer om ET – the extra-terrestrial

Bodyguard

BodyguardAmerikansk actionthriller från 1992. Frank Farmer avgick som presidentens livvakt pga ett snedsteg. Han tar sig an ett frilansuppdrag för en mordhotad sångerska. Farmer och sångerskan Marron inleder ett förhållande som han sedan bryter med hänvisning till sitt jobb. Hotet mot Marron visar sig vara ofarligt. Trots alla faror som Farmer utsätter sig själv för räddar han Marron.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Bodyguard

The outpost

The outpostAmerikansk action från 2020. Historien om slaget vid Kamdesh i Afghanistan, där 54 amerikanska soldater omringades av 400 talibanska rebeller. Basen byggdes ursprungligen för att engagera lokalbefolkningen i samhällsprojekt, men var belägen längst ner i en brant dal och var under konstant hot att attackeras. När beslut äntligen togs om att stänga basen fick den talibanska gruppen reda på det och attackerade med full kraft. Baserad på bästsäljande roman av CNN:s korrespondent Jake Tapper.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om The outpost

Blues brothers

Blues brothersAmerikansk komedi från 1980. Jake Blues har just kommit ut från fängelset och tillsammans med sin bror samlar han ihop sitt gamla bluesband. De ska försöka spela ihop pengar för att rädda det katolska kloster som bröderna är uppvuxna i.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Blues brothers

United 93

United 93Brittiskt-amerikanskt drama från 2006. United Airlines Flight 93 lämnade marken den 11 september 2001 med destination San Francisco. Men under de 90 minuter som planet fanns i luften, tog världen steget in i en ny och våldsammare tidsepok. Planet kapades av terrorister och den slumpmässigt ihopsatta gruppen av passagerare bestående av flygbesättning, affärsmän, äkta makar, morföräldrar, studenter etc., gick en säker död till mötes.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:30. Läs mer om United 93

Love locks

Love locksAmerikanskt romantiskt drama från 2017. Lindsey driver en framgångsrik konsttidskrift i New York när hon återvänder till Paris där hon studerade 20 år tidigare. Hon har sällskap av sin tonårsdotter Alexa, men det dröjer inte länge innan hon springer på Jack, hennes stora kärlek från skoltiden i staden.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Love locks

Kärlek & skilsmässa

Kärlek & skilsmässaJohan och Lena har varit gifta i 25 år och de har tre barn tillsammans. Livet har gått in i en ny fas. De har bestämt sig för att skiljas. Som vänner. Filmen sträcker sig över 25 år, från det att de blir passionerat kära, genom småbarnsåren tills de bestämmer sig för att skiljas.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:00. Läs mer om Kärlek & skilsmässa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *