Kvällens filmer: Agatha Christie: Död mans fåfänga, John …

Agatha Christie: Död mans fåfänga, John Q, Drakarnas rike

Agatha Christie: Död mans fåfänga

21:00 – 23:00

Hercule Poirot får hjälp av mysterieförfattaren Ariadne Oliver när en lugn helg på den idylliska landsbygden svärtas av ett grymt mord. Poirot kallas till en nöjesweekend på lantgodset där författarinnan ska anordna en mysterielek. Till en början känner Poirot att hans värdefulla tid slösas bort men omständigheterna fascinerar honom.

John Q

22:30 – 00:50

John QAmerikanskt drama från 2002. John Quincy Archibalds son Michael kollapsar under en baseballmatch på grund av ett hjärtfel. På sjukhuset visar det sig att Michael måste genomgå en akut hjärttransplantation för att överleva. Men det finns ett problem, John Quincys försäkring täcker inte en sådan operation. Quincy blir desperat och ser bara en utväg, han ockuperar sjukhusets väntrum och hans krav för att släppa ut de som finns där är att läkarna opererar Michael.

Drakarnas rike

21:00 – 23:05

I ett nutida London bevittnar den 12-årige Quinn Abercromby uppvaknandet av en drake som har legat i ide i flera hundra år. Tjugo år senare är vuxne Quinn (Christian Bale) brandchef i ett befäst samhälle med ansvar att släcka bränderna som är anlagda av drakens avkomma, och som har kommit att hota människornas existens. Men så dyker räddningen upp i skepnad av Denton ”Dragon Slayer” Van Zan (Metthew MConaughey), en amerikan som är den enda som hittills lyckats döda en drake.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *