Kvällens filmer: Agatha Christie: Ett karibiskt mysterium…

Agatha Christie: Ett karibiskt mysterium, Ute eller inte, Spider-Man

Agatha Christie: Ett karibiskt mysterium

21:00 – 23:05

Amatördeckaren miss Jane Marple anländer till en elegant kurort för en välbehövlig och avkopplande semester och råkar snubbla rakt in i ett nätverk av kallblodiga mördare. Endast beväpnad med sitt skarpsinne ger hon sig in i jakten på mördarna. Det blir en kamp mot klockan när miss Marple använder sin list för att förhindra ännu ett mord.

Ute eller inte

17:00 – 19:00

Amerikansk komedi från 1997. Engelskläraren Howard Brackett ska äntligen gifta sig. Han är en tystlåten, intelligent man och älskad av alla i Greenleaf, staden i Indiana där han bor. Men när en före detta elev under ett Oscarstal tackar sin före detta lärare och fäller en kommentar som ifrågasätter Howards sexuella läggning vänds hans liv upp och ner. Från 7 år.

Spider-Man

21:00 – 23:25

Peter Parker (Tobey Maguire) får övernaturlig styrka och en spindellik förmåga att hålla sig fast på vilken yta som helst efter att ha blivit biten av en genetiskt manipulerad spindel. Peter svär att han ska använda sina nya krafter till att bekämpa brott, och börjar sakta men säkert att förstå innebörden av orden ”med stor styrka följer stort ansvar”. Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *