Kvällens filmer: Agatha Christie: Mannen i brunt, Uppdrag…

Agatha Christie: Mannen i brunt, Uppdraget, Resident Evil: Extinction

Agatha Christie: Mannen i brunt

21:00 – 23:00

Diamanter är inte en flickas bästa vän i detta mordmysterium. En ung amerikanska bevittnar ett mord på Kairos flygplats och blir inblandad i en diamantsmuggelhärva i Sydafrika.

Uppdraget

22:30 – 00:50

Amerikansk action från 2003. James Clayton är en av de bästa i den nya gruppen av CIA-rekryter. Hans intelligens och okonventionella attityd drar till sig CIA-veteranen Walter Burkes intresse. Burke hjälper Clayton genom den tuffa utbildningen och han stiger snabbt i graderna. När Burke anser att Clayton är redo ger han honom ett specialuppdrag, att ta reda på och förinta en misstänkt infiltratör som finns inom organisationen. Men det blir ett uppdrag som är mycket farligare än vad de någonsin kunnat föreställa sig. Åldersgräns 15 år.

Resident Evil: Extinction

21:00 – 22:55

Resident Evil: ExtinctionDetta är den tredje och sista filmen baserad på videospelet Resident Evil. Alice befinner sig i Nevada öknen tillsammans med Carlos Olivera, L.J., Claire, K-Mart, och andra överlevande för att besegra det dödliga T-viruset och allt det onda. Sedan Alice togs till fånga av Umbrella Corporation har hon övermänskliga krafter och sinnen samt en fantastisk fingerfärdighet. Alla dessa krafter behövs om någon ska klara sig ur detta levande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *