Kvällens filmer: Alvin & gänget 2, From Paris With Love, …

Alvin & gänget 2, From Paris With Love, Hannibal, Mona Lisas leende, Sjätte sinnet, The Corruptor, Den siste actionhjälten, Natalee Holloway, To be fat like me

Alvin & gänget 2

20:00 – 22:00

Amerikansk animerad barnfilm från 2009. Ekorrarna Alvin, Simon och Theodore har turnerat världen över men när deras låtskrivare, Dave, hamnar på sjukhus blir de tvungna att åka hem. Daves systerson Toby får i uppgift att ta hand om de tre och se till att de går i skolan och sköter sig. Men för Alvin, Simon och Theodore blir det mer bus än plugg. När skolan hotas av nedläggning måste trion ställa upp i en musiktävling med hopp om att vinna första priset för att kunna rädda skolan (n)

From Paris With Love

22:00 – 23:55

From Paris with LovePå den amerikanska ambassaden i Paris drömmer James Reese om ett actionfyllt liv som CIA-agent. Men när drömmen går i uppfyllelse blir det med att mardrömslikt bihang: Charlie Wax – partnern från helvetet.

Hannibal

22:00 – 00:10

HannibalAmerikansk långfilm från 2001. Historien om Hannibal Lecter fortsätter där ”När lammen tystnar” slutade. Hannibal återvänder till Amerika och planerar att kontakta FBI-agent Starling igen. Faison, Giancarlo Giannini, m.fl.

Mona Lisas leende

20:00 – 22:25

Året är 1953 när den unga Katherine Watson kommer till den anrika flickskolan Wellessley för att undervisa i konsthistoria. Skolan är en av de bästa i landet och Katherine väntar sig att eleverna ska vara angelägna om att ta vara på möjligheten att fortbilda och frigöra sig. Det dröjer dock inte länge förrän Katherine inser att den förnäma läroanstallten fortfarande är förskansad i konservativa idéer och ideal. Text-TV. s 690.

Sjätte sinnet

22:25 – 00:35

Sjätte SinnetMalcolm Crowe är en högt ansedd barnpsykolog. Alla böcker och utmärkelser i världen har dock inte förberett honom för hans nästa patients problem. Den lille pojken Cole hemsöks nämligen av döda människor…

The Corruptor

01:35 – 03:35

The CorruptorNick Chen är en högt ansedd polis som bor och verkar i New York. Han gör så gott han kan för att bibehålla friden på sin stadsdels gator, men när en konflikt uppstår mellan två rivaliserande gäng kallas ytterligare en polis, Danny Wallace, in för försöka dämpa våldsamheterna. Våldet på gatorna blir dock bara värre och värre och snart finner Nick och Danny att det är svårt att veta vem man kan lita på… Text-TV s. 690.

Den siste actionhjälten

23:00 – 01:30

Danny älskar actionhjälten Jack Slater (Arnold Schwarzenegger) och av en vän får han en magisk biobiljett till den senaste Slater-rullen. I salongen dras Danny helt plötsligt in i filmduken. Han hamnar i en låtsasvärld där de goda alltid segrar.

Natalee Holloway

03:35 – 05:05

Natalee HollowayBaserad på den sanna historien om Natalee Holloway, en tonårstjej som försvann spårlöst under en skolresa till Aruba. Filmen handlar om Natalees försvinnande och om hennes mammas kamp för att ta reda på vad som hände hennes dotter, som aldrig återvände.

To be fat like me

02:50 – 04:35

To Be Fat Like MeAmerikansk dramakomedi från 2007. Den populära tonåringen Alyson anmäler sig till en dokumentärfilmstävling och är säker på att vinna. Hon vill avslöja att överviktiga människor inte har det så jobbigt som de vill få andra att tro. Hon förklär sig till en gravt överviktig person och skriver in sig på en närliggande skola, övertygad om att bli lika omtyckt som vanligt om hon bara är sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *