Kvällens filmer: Amanda Knox: Murder on Trial in Italy, B…

Amanda Knox: Murder on Trial in Italy, Bad boys, Drömmarnas horisont

Amanda Knox: Murder on Trial in Italy

21:00 – 22:50

Amanda Knox: Murder on Trial in ItalyBaserad på det verkliga mordet på Meredith Kercher i Italien 2007. Den amerikanska studenten Amanda Knox och hennes pojkvän Raffaele Sollecito dömdes för att ha mördat hennes rumskamrat Meredith Kercher. Amerikansk dramafilm från 2011.

Bad boys

21:00 – 23:25

Bad BoysDe två poliserna Marcus (Martin Lawrence) och Mike (Will Smith) får sitt livs uppdrag. Heroin till ett värde av en miljon dollar stjäls från polisstationen och de får 72 timmar på sig att hitta heroinet för att rentvå sig själva. Samtidigt blir en vän till dem mördad av en knarklangare. Det finns ett ögonvittne till mordet, men för att hon ska vittna måste poliserna byta identitet med varandra… Text-TV s. 690.

Drömmarnas horisont

21:00 – 23:40

Berättelse om den unga rika flickan och den lika unge fattige pojken som tillsammans bestämmer sig för att fly från Irland till Amerika, Drömmarnas land. Det är tiden för den stora immigrationen och många har kommit till det stora landet i väst för att försöka skapa sig en framtid där. Detta unga par är bara ett i mängden och deras framtid är mycket oviss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *