Kvällens filmer: American beauty, De misstänkta, Benknäckargänget – krossa…

American beauty

Idag fredag den 29 juli sänds följande filmer på TV: American beauty, De misstänkta, Benknäckargänget – krossa dem, Solomon Kane, 48 timmar, Magic magic, Mega shark vs Mecha shark, Kronjuvelerna

American beauty

American beautyAmerikanskt drama från 1999. Lester och Carolyn verkar vara ett lyckligt gift par i ett fint villaområde. Men Lester är trött på allt och glider djupare och djupare in i medelålderskrisen, och till råga på eländet är dottern kär i en skum grannkille. Till slut säger Lester upp sig från jobbet och blir besatt av en av sin dotters väninnor. Skådespelare: Mena Suvari, Allison Janney, Wes Bentley, Peter Gallagher, Kevin Spacey, Thora Birch, Annette Bening.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00

De misstänkta

De misstänktaAmerikansk thriller från 1995. En enorm explosion på ett skepp i San Pedros hamn dödar 27 människor och i samma stund går kokain värt 91 miljoner dollar upp i rök. Nyckeln till mysteriet ligger nu med det enda vittnet och fallets huvudmisstänkte, Roger ”Verbal” Klint, vars historia, som börjar med fem yrkestjuvar i en New York häkte, blir mer och mer invecklad. Skådespelare: Kevin Pollak, Kevin Spacey, Benicio Del Toro.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 23:30

Benknäckargänget – krossa dem

Benknäckargänget - krossa demAmerikansk actionkomedi från 2005. Den berömde fotbollsstjärnan Paul ’Wrecking’ Crewe hamnade i fängelse efter att ha råkat ut för en otrevlig bilolycka när han kört rattfull. Paul får reda på att fängelsedirektören Hazen, som är väl medveten om Pauls idrottsliga meriter, vill ha honom. Paul har fått i uppgift att sätta ihop ett lag med fångar som ska delta i en stor fotbollsmatch mot de sadistiska vakterna. Crewe är beredd på det som lovar bli ett mycket intressant match. Det är bara fängelsedirektören och vakterna som inte vet vad och vilka de ställs inför. Skådespelare: Burt Reynolds, Nelly, Michael Irvin, Adam Sandler, Chris Rock.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:15

Solomon Kane

Solomon KaneFransk–brittisk-tjeckiskt actionäventyr från 2009. Solomon Kane är en 1500-talssoldat som fördöms på grund av sina onda handlingar och svär sig till ett liv av godhet och fred. Men när ondskan åter kryper fram tvingas Kane plocka upp både värja och flintlåspistol. Skådespelare: Pete Postlethwaite, Patrick Hurd-Wood, Max von Sydow, James Purefoy.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

48 timmar

48 timmarAmerikansk action från 1982. Den hårdföre snuten Jack Cates är på jakt efter en par mördare som skjutit hans kollegor med hans egen pistol. För att få tag på dem tvingas han ta hjälp av en av deras före detta kompanjoner, Reggie Hammond. Problemet är att Reggie sitter i fängelse, men Jack lyckas få låna honom i 48 timmar. Skådespelare: Annette O’Toole, James Remar, David Patrick Kelly, Nick Nolte, Eddie Murphy.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:30

Magic magic

Magic magicChilensk-amerikansk thriller från 2013. Alicia har åkt på semester till Sydamerika för att umgås med kusinen Sarah. När Sarah plötsligt måste ge sig av blir Alicia kvar på en avskärmad ö utanför Chile tillsammans med tre av Sarahs vänner, däribland en sadistisk amerikansk utbytesstudent vid namn Brink. Alicia är rädd, förvirrad och sömnlös, och det som började som en semester förvandlas snart till en mardröm som hon inte kan vakna upp från. Resan blir en enda röra av inhemska riter, märkliga djur och fängslande transer, och när lekarna går för långt får det hela dödliga konsekvenser. Skådespelare: Emily Browning, Catalina Sandino Moreno, Agustín Silva, Michael Cera, Juno Temple.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:05

Mega shark vs Mecha shark

Mega shark vs Mecha sharkAmerikansk science fiction från 2014. En ny gigantisk haj dyker upp och terroriserar haven. Men den amerikanska regeringen är nu förberedd med en jättelik mekanisk haj för att bekämpa hotet. Skådespelare: Elisabeth Röhm, Matt Lagan, Christopher Judge.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00

Kronjuvelerna

KronjuvelernaSvenskt drama från 2011. Fragancia anhålls för mordförsök på direktörssonen Richard Persson. Under polisförhöret rullas hela hennes fantastiska och märkliga livshistoria upp. Skådespelare: Bill Skarsgård, Björn Gustafsson, Alicia Vikander.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *