Kvällens filmer: Amorosa, Possession, Lyckan, Kärleken o…

Amorosa, Possession, Lyckan, Kärleken och Meningen Med Livet, Polisskolan: Uppdrag i Moskva

Amorosa

21:45 – 23:40

AmorosaHistorien om den omdebatterade författarinnan Agnes von Krusenstjerna under perioden 1913-30, och hennes äktenskap med den fjorton år äldre författaren David Sprengel, som fick stor betydelse för hennes författarskap. Till en början var Agnes von Krusenstjerna en till det yttre anpasslig överklassflicka och adelsdam. Hon debuterade med oskyldiga flickböcker och utvecklades till seriös och självförbrännande romanförfattarinna. Manus och regi: Mai Zetterling.

Possession

01:00 – 02:40

PossessionEn kvinnas liv blir kaos efter en bilolycka som resulterar i att både hennes man och mannens bror hamnar i koma. Amerikansk dramathrillerfilm från 2008.

Lyckan, Kärleken och Meningen Med Livet

21:00 – 23:45

Lyckan, Kärleken och Meningen Med LivetLiz Gilbert hade allt en modern kvinna förutsätts drömma om att ha – en man, ett hus, en framgångsrik karriär – ändå fann hon sig som så många andra vilsen, förvirrad, och sökande efter vad hon egentligen ville ha ut av livet. Nyskild och vid en skiljeväg kliver Gilbert ut ur sin bekvämlighetszon och riskerar allt för att ändra sitt liv genom att påbörja en resa runt världen som blir ett sökande efter självupptäckt. På sina resor upptäcker hon sann njutning av näring genom att äta i Italien; bönens makt i Indien, och till sist och oväntat, den sanna kärlekens inre frid och balans på Bali.

Polisskolan: Uppdrag i Moskva

21:00 – 22:40

En specialstyrka från Amerikas värsta poliskola får i uppdrag att resa till Moskva och hjälpa rysk polis att sätta fast maffialedaren Konali. Amerikansk komedifilm från 1994.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *