Kvällens filmer: Angel eyes, Sisters, Linje 1 2 3 kapad, …

Angel eyes, Sisters, Linje 1 2 3 kapad, NICK OCH NORAHS OÄNDLIGA LÅTLISTA, Middle men, U.S. Marshals, The marine

Angel eyes

22:00 – 00:05

Amerikansk romantiskt drama från 2001. Chicagopolisen Sharon Pogue blir överfallen av den brottsling hon jagar. En mystisk främling, Catch, ingriper och räddar Sharons liv. De blir kära i varandra samtidigt som de avslöjar varandras hemligheter. För de flesta är Catch udda och harmlös, för andra mystisk och farlig (n)

Sisters

01:00 – 02:45

Amerikansk thriller från 2006. Om siamesiska tvillingar som skildes åt vid födseln. En psykolog utförde kontroversiella försök på båda. En reporter har sett den ena begå ett mord. Men vad är sanning och vad är lögn? Och varför ser man aldrig båda tvillingarna samtidigt? (n)

Linje 1 2 3 kapad

22:00 – 23:45

Om ett gäng tungt beväpnade gangsters ledda av den kallhamrade Ryder som kapar ett tunnelbanetåg med passagerare och begär en skyhög lösensumma. Allt är planerat in i minsta detalj, men frågan är hur kaparna ska kunna ta sig levande därifrån, fångade i en tunnel, omringade av poliser.Regi: Alexander Witt och Tony Scott.

NICK OCH NORAHS OÄNDLIGA LÅTLISTA

23:50 – 01:20

(Nick & Norah´s Infinite Playlist)Två ungdomars vägar korsas om och om igen under en sömnlös natt i New York, då det som gäller är blandband, rockklubbar, hög musik och sena nätter. Nick hänger ofta på ett av New Yorks indierock ställen i ett desperat försök att läka ett krossat hjärta samt att tröstlöst lära sig spela bas. Norah ifrågasätter det mesta vad gäller omvärlden.

Middle men

23:50 – 02:05

Amerikansk dramakomedi från 2009. Året är 1995 och den senaste uppfinningen är internet. När affärsmannen Jack Harris träffar Wayne och Buck som har en idé om att sälja vuxenunderhållning online går han med i projektet. Snart befinner sig Jack i en värld av blivande stjärnor, skojare och internationella terrorister.

U.S. Marshals

21:00 – 23:35

När ett transportflygplan för dömda förbrytare plötsligt störtar och en av de fängslade som var ombord tar tillfället i akt och smiter får fångvaktare Sam Gerard och hans specialteam bråda dagar. Situationen kompliceras ytterligare när Sam upptäcker att den förrymde fången har en minst sagt intressant bakgrund.

The marine

02:05 – 03:50

Amerikansk dramathriller från 2006. En befälhavare inom marinkåren återvänder hem efter kriget och upptäcker att hans fru är borta. Det visar sig att hon har kidnappats av livsfarliga juveltjuvar. En farlig jakt genom vildmarken i South Carolina tar sin början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *