Kvällens filmer: Äntligen midsommar!, Ensam ung kvinna sö…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Äntligen midsommar!, Ensam ung kvinna söker, Sammansvärjningen, SOS: En segelsällskapsresa, The tourist, Emma

Äntligen midsommar!

Svensk komedi från 2009. Ett par vänner ser fram emot att fira midsommar tillsammans som de gjort så många gånger tidigare. Men i år blir det inte riktigt som de tänkt sig. Överraskningar, spermier med simsvårigheter och gammal kärlek som aldrig riktigt rostat gör detta till en fest som ingen har glömt nästa morgon.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 22:50

Ensam ung kvinna söker

Amerikansk thriller från 1992. Allies karriär är på topp men hennes privatliv är kaos. Hon har precis kastat ut sin pojkvän eftersom han varit otrogen och söker därför efter en inneboende. Hedy, som till synes verkar vara den perfekta rumskamraten, flyttar in och blir snart mycket god vän med Allie. Men Hedy börjar snart bete sig underligt. Allie får ångra sitt val när Hedy blir allt mer besatt av henne.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:20 – 02:35

Sammansvärjningen

Amerikansk thriller från 1997. Taxichauffören Jerry är besatt av konspirationsteorier och har länge försökt få justitiedepartementsjuristen Alice att ta dem på allvar. Hon har alltid vänligt men bestämt avfärdat honom men plötsligt visar det sig att han kan ha kommit en verklig sammansvärjning på spåren.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:45

SOS: En segelsällskapsresa

Svensk komedi från 1988. Det är midsommar i skärgården med allt vad det innebär av fest, båtar och snedseglare. Mitt i detta hamnar Stig Helmer och hans norske vapendragare Ole, och ingen av dem är någon större sjöfarare.

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 23:05

The tourist

The TouristAmerikansk-fransk action från 2010. Frank är en amerikansk turist som besöker Italien för att reparera ett brustet hjärta. Elise är en exceptionell kvinna som avsiktligt korsar hans väg. I Venedig följer Frank en möjlig romans, men blir snart själv den förföljde, när han och Elise sveps med i en virvelvind av intriger och faror.

Trailer för The tourist

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00

Emma

EmmaAmerikanskt-brittiskt romantiskt drama från 1996. Den unga Emma tror sig veta allt om kärleken och älskar att smida äktenskapsplaner för sina bekanta, vare sig de bett om det eller inte. Men plötsligt drabbas hon själv av den stora förälskelsen och det får ödesdigra konsekvenser.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:25