Kvällens filmer: Any given Sunday, Sherlock Holmes memoar…

Any given Sunday, Sherlock Holmes memoarer, The Fountain, Knowing, Terror på Elm street, A cup of love, City of Angels

Any given Sunday

22:00 – 01:10

Amerikanskt drama från 1999. Tony D’Amato, tränare för det amerikanska fotbollslaget Miami Sharks, hamnar i konflikt med klubbens ägare Christina Pagniacci. Hon vill att Tony ska släppa fram det unga stjärnskottet Willie Beaman. Tony vill hellre satsa på den erfarne Cap Rooney. Christina har dock en lömsk plan i bakhuvudet: att byta ut Tony för att istället hårdlansera och få in Willie på planen (n)

Sherlock Holmes memoarer

00:00 – 01:05

Brittisk kriminalserie från 1994. The mazarin stone. Holmes bror Mycroft får en större roll än sin broder i detta avsnitt och han får utmärkt hjälp av Watson. Homes dyker dock upp när det kärvar till sig och löser upp knutar (n)

The Fountain

22:00 – 23:35

Denna episka resa börjar i 1500-talets Spanien där Tomas på uppdrag av drottningen söker efter källan till evigt liv. Resan fortsätter i modern tid där Tommy desperat försöker finna ett botemedel för den cancer som sakta bryter ner hans älskade fru Isabel. Långt in i framtiden börjar sedan Tom långsamt greppa det mysterium som tagit upp hans väsen under ett helt millennium.Regi: Darren Aronofsky.

Knowing

23:40 – 01:40

En kvinna begraver en tidskapsel år 1962. Den innehåller datum för mord på historiska figurer, datum för en hotellbrand som dödade en professors fru och en kommande apokalyps. Professorn hittar innehållet och visar upp det för sin dotter, vilket leder till att hon börjar minnas underliga händelser från sin barndom.Regi: Alex Proyas.

Terror på Elm street

23:50 – 01:50

Amerikansk skräckfilm från 2010. Fem tonårsvänner jagas i sina drömmar av den legendariske mördaren Freddy Krueger. Men när en av dem dör inser de som är kvar att det som sker i drömmarna även inträffar i verkligheten. Enda sättet att skydda sig mot mördaren är att hålla sig vaken.

A cup of love

01:50 – 03:50

Amerikansk romantisk komedi från 2007. Författaren och professorn Harry Stevenson (Morgan Freeman) funderar på hur kärleken ställer till det för stadens invånare. Han möter bland annat Bradley, som blivit lämnad av sin fru för en kvinna och det unga förälskade paret Chloé och Oscar.

City of Angels

21:00 – 23:15

Seth är en ängel som under ett uppdrag träffar hjärtkirurgen Maggie Rice som mår mycket dåligt efter att nyss ha förlorat en patient. Seth har kommit för att hjälpa Maggies patient, men han dras han omedelbart till Maggie och vill få henne att känna sig bättre till mods. Problemet är att Maggie inte tror på änglar… Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *