Kvällens filmer: Armageddon, White material, Big Stan, El…

Idag onsdag visas följande filmer på TV: Armageddon, White material, Big Stan, Eleventh victim

Armageddon

Amerikansk science fiction från 1998. En enorm asteroid är på kollisionskurs med jorden. För att den ska kunna sprängas i bitar måste en atombomb placeras i dess mitt. Oljeborraren Harry Stamper blir ombedd att leda räddningsarbetet. Han antar utmaningen på ett villkor – att han får använda sina egna män. Om de lyckas kommer de att bli hjältar i hela världen men misslyckas de kommer det inte att finnas någon jord att återvända till.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 00:05

White material

Franskt drama från 2009. I ett icke namngivet land i Afrika pågår en blodig inbördes konflikt. Maria är en vit kaffeplantageägare som vägrar att lämna sina ägor trots den fara hon utsätter sig själv och sin familj för. Plantagen har funnits i hennes familj i generationer och för Maria finns inget annat liv, men resten av hennes familj planerar en flykt tillbaka till Frankrike.

Filmen visas på SVT1 klockan 23:20 – 01:05

Big Stan

Amerikansk actionkomedi från 2007. En man som lurat en massa folk på pengar drabbas av panik när han hamnar i fängelset. För att undvika eventuella överfall bakom gallret, söker han hjälp hos en kampsportsexpert som ska träna upp honom i självförsvar.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15

Eleventh victim

Amerikanskt drama från 2012. Distriktsåklagare Hailey Dean kämpar för att jaga och ställa inför rätta de mest ökända lagbrytarna i Atlanta. Hennes viktigaste uppdrag är att få fast en ökänd seriemördare vid namn Clinton Burrell Cruise.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 22:55